BeerRelation и парковите спортове

0
 

Сподели

Shares

BeerRelation

Вече знаем, че фестивалът BeerRelation ще предлага единство в многообразието от бира. Знаем и за голямо разнообразие от културни занимания – музика и театър. Какво остава за спорта и адреналина обаче, питаме ние?!

На 12 юни 2014 г. започва 20-то Световно първенство по футбол в Бразилия, което ще гледаме на голям екран под открито небе. Наред с това започват и спортните развлечения в Южен парк, София. Момчетата от Smugglers Collective ще открият музикалната сцена на фестивала в 19.00 часа на 12 юни, четвъртък, но най-зеленият кът в столицата ще стане арена за турнири, демонстрации, игри и работилници още в 12.00 часа същия ден.

BeerRelation
12-15 юни, от 12 до 22 ч.
Южен парк, София
Вход свободен!

Екстремно настроените ще намерят своя кът при байктраял и слаклайн демонстрациите. Разбира се, ако искате да опитате и способностите си и имате нужния опит, ще имате тази възможност.

BeerRelation

Сред зеленината на парка няма да минем без футболен турнир, за да почувстваме вълнението от Световното. Ще има и волейбол, за които също ще има турнир. За феновете на спорта с хилки, ще има състезание по спийдбадминтон – игра на бадминтон с по-тежко перце. Освен огромното удоволствие от играта с приятели, най-успешните ще спечелят и предметни награди от Sport Depot.

На BeerRelation ще има място и за всички бири и състезания. Beer Pong, например е дисциплина, в която ще могат да участват приятелите на пинг-понга. Beer Pong e игра от типа „Игри с алкохол“, която води началото си от САЩ, Fresh Pong игри също ще бъдат организирани от най-добрите в сферата – Бар „Ремонта“. Друга интересна активност с бира ще бъде „музикална бира“ – добре познатата игра „музикални столове“, в която има по-малко столове от колкото играчи, само че в бирен вариант. Записванията за състезанията ще стават на място и всеки ще може да покаже какво може, а най-успешните ще спечелят награда.

BeerRelation

Ако пък сте креативно настроени и искате да създавате, за вас също ще има място. Специалисти в няколкото творчески работилници на събитието ще учат как се направи оригами от бирени етикети или анимация само с помощта на пластилин и фотоапарат.

Най-бързият път до парка е с колело, затова BeerRelation е със специално внимание към колоездачите. Още с идването ще можете да оставите велосипеда си за диагностика и ремонт, след което велопаркингът ще ви очаква, за да се насладите на дебелата сянка под дърветата с бира в ръка, в зоната за почивка, която предлага много комфорт и спокойствие. Преди да си пийнете от студената бира, обаче, изпробвайте някои от моделите на DRAG на тест драйв.

BeerRelation

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.