Къде да практикуваме екстремни спортове?

0


Дата на събитието: 30.06.2014

Сподели

Shares

Списание 8

Нашите приятели от Списание 8 започнаха интересна кампания – събират любими места за практикуване на екстремни спортове. Въпросът им към вас е „Накъде в неделя?“ – накъде хващате през уикенда, за да си набавите малко или повече адреналин.

Ако искате да подкрепите любимото си място за екстремни приключения, сега е моментът да се включите в кампанията на Списание 8 и Opel и да отговорите на въпроса. Независимо дали сте запалени по катерене, делта или парапланеризъм, дали си падате по каяка в бързи води, сърфирате, спускате стръмни склонове със ски или колело, сигурни сме, че имате свои любими места, на които да го правите. За да ги споделите и да видите накъде се отправят и други хора през уикендите, трябва просто да се включите в коментарите под статията на Списание 8 ето тук.

Под мотото „Накъде в неделя?“ кампанията „По нови пътеки с Opel“ представя българските дестинации, които можете да посетите през почивните дни. Всеки месец имате възможност да гласувате за любима забележителност. В следващия брой на Списание 8 ще ви представи една от онези, събрали най-много гласове.

За всеки етап по един гласувал ще получи абонамент за Списание 8, а през септември всички, включили се до момента, попадат в жребия за голямата награда – уикенд с Opel до някое от местата, които ще представи Списание 8.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.