SUP фест на езерото Ариана

0


Дата на събитието: 01.06.2014

Сподели

Shares

SUP фест

На първи юни в и около езерото Ариана в София ще бъде особено интересно. За втора поредна година там ще се провежда първоюнски SUP фест, организиран от нашите приятели A-team.

SUP, или Stand Up paddle boarding, е лежерна разновидност на сърфа. Той един от най-бързо развиващите се водни спортове, който е особено подходящ за България и за хора без опит, тъй като може да се практикува в най-различни условия.

SUP фест
01.06.2014, 10-18 ч.
Езерото Ариана, София
Вход свободен!

Фестът включва много и все приятни изненади – демонстрации на техники и екипировки, безплатно обучение, състезателни гонки с много награди.

Канени са всички, които искат да се пробват за първи път върху SUP дъска, както и тези, които вече имат опит и желание да покажат умения.

SUP фестът, с който официално ще бъде открит сезона, е отворен за всички, няма такси за участие и за ползване на дъски и екипировка. Банските и кърпите са препоръчителни.

SUP

Със SUP можеш да гребеш почти във всеки воден басейн, до който можеш да се добереш. Новите SUP бордове са толкова леки, че можеш лесно да ги носиш с пръстите на едната си ръка. В същото време, със SUP е толкова лесно, че веднъж схванеш ли основната техника на гребане, изминаването на километри е не по-трудно от ходенето.

Още за това чудо, наречено SUP:
SUP – морският велосипед
SUP – Stand Up Paddle Board
„Един SUP ден“ – видео

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.