Майско велошествие в София

0


Дата на събитието: 31.05.2014

Сподели

Shares

До Работа с Колело

В последния ден от кампанията „До Работа с Колело“ ще се проведе традиционното майско велошествие. Шареното колоездачно събитие по софийските улици ще започне от паметника на Съветската армия на 31 май, събота, от 18 часа.

Денят не е избран случайно – 31 май е Световния ден за ходене на работа с колело. И тъй като явно ще е работен, това е един много добър повод да отидете на работа с велосипеда и да си тръгнете във веселата компания на много колоездачи.

Майско велошествие
31 май 2014, начало в 18:00 ч.
Старт: Паметника на Съветската армия

Маршрутът е: паметника на Съветската армия – ул. „Генерал Йосиф Гурко“ срещу ул. „Любен Каравелов“, – бул. „Васил Левски“, – бул. „Патриарх Евтимий“, – ул. „Цар Асен“, – ул. „Солунска“, ул. „Дякон Игнатий“, – ул. „Генерал Йосиф Гурко“, – бул. „Васил Левски“, – бул. „Цар Освободител“, влизане в Княжеска градина срещу ул. „Кракра“, финал – пред паметника на Съветската армия.

По време на шествието улиците ще бъдат поетапно затваряни за автомобилно движение

Финалът на майското шествие ще бъде и финал на кампанията „До Работа с Колело“. Ще бъдат поощрени най-велосипедните работещи с награди от магазини Стената, Аутсайдер и Nivea. А за музиката ще се погрижат Митко Таралежков, bggz и Бат’Невен.

Генерален спонсор на събитието е ПроКредит Банк и ТНТ Българияа, а 360° е медиен партньор.

Още за „До Работа с Колело“:
До работа с колело и през 2014
До работа с колело за пример
УСТРЕМ ВЕЛОФЕСТ 2014 – с колело в и около Варна

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.