Якета TATONKA Kaweka като за последно

0
 

Сподели

Shares

Мъжкото яке TATONKA Kaweka от известните баварските outdoor специалисти е спрян от производство модел. Това даде възможност на неговите вносители Camouflage.BG да изкупят последните бройки на една много добра за нашия пазар цена.

Яке Kaweka от TATONKA

Само сега софтшел якето се предлага на цена от 119.90 лв. Редовната цена на дребно за якето преди това беше 259.90 лв., така че това е супер сделка, която не бива да подминавате.

Като характеристики Kaweka е ветроустойчив и водоотблъскващ софтшел. Якето стои по тялото, пристяга се в долната част, маншетите се регулират с лента на велкро и яката също има възможност да се пристяга при необходимост.

Kaweka разполага с устойчив на атмосферни влияния висококачествен T-Soft Shell материал IV-та генерация. Той се състои от еластичен плат с двойно здрав екстериор и мека, грапава вътрешна страна от 91% полиамид и 9% еластан. T-Soft Shell често се използва от TATONKA за леки якета, палта и панталони за особено висока якост и гъвкавост.

Материал: T-Softshell 4
Състав: 91% Polyamide, 9% Spandex
Размери: М до XXL

Повече за TATONKA Kaweka можете да научите тук.

Kaweka е чудесен избор за ежедневно пролетно-есенно яке или резервна ветровка във вашата раницата когато сте в планината.

Якето се предлага в три цвята – черен, каки, зелен и може да бъде закупено от магазини Стената – център и CAMOUFLAGE.BG™.

Яке Kaweka от TATONKA

Немската компания TATONKA предлага спортната си и бивачна екипировка в 35 различни държави на пет континента, включително и в България. Тя е създадена през 1980 г. като семейна фирма в Бавария и по-късно, през 1993 г., се разраства, за да се превърне в една от най-стабилните компании за качествена outdoor екипировка в момента.

През 2011 г. TATONKA е сертифицирана от TÜV Rheinland като справедлив, опазващ околна среда, съзнателен и отговорен работодател в съответствие със стандарта SA8000.

„Да бъдеш в движение и да опознаваш света е една мечта, която споделяме с много хора. Между работата и свободното време, голяма част от нашия живот преминава на закрито. Да живеем сред природата се е превърнало в основна наша потребност. Чувствайки елементите на природата, ние разбираме, че мислим и действаме по различен начин. Има много причини, поради които броят на ентусиастите, прекарващи повече време сред природата се увеличава през годините. В TATONKA ние обобщихме тази необходимост в две думи: Експедиция Живот. Непосредствената близост до природата означава отношение с уважение, както и поемането на екологичните и икономически отговорности. Това се отнася не само за любителите на приключенията, но също така и за производителите като нас. В TATONKA ние се ангажираме с тази отговорност и следваме принципите ѝ още от първата стъпка продуктов дизайн през целия път до крайния продукт с марка TATONKA. Всички продукти са произведени от нашите собствени сертифицирани съоръжения. Само тогава можем да имаме влияние на 100% върху дизайна и структурата на производствените процеси, както и за осигуряване на социално отговорна работна среда. Ние правим всичко по силите си, за да се избегне ненужно натоварване на нашите природни ресурси или на околната среда.“

TATONKA

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.