Фото раница Hazard 4 Evac Photo Recon

0
 

Сподели

Shares

Ако търсейки най-добрата снимка, искате фотоапаратът и всички аксесоари към него да бъдат на сигурно и удобно за вас място, Hazard 4 вече са помислили за вас. Hazard 4 Evac Photo Recon е тактическа фото раница с две основни отделения, няколко допълнителни малки отделния и Molle система за допълнително окачване на аксесоари от серията Photo.

Фото раница Evac Photo Recon от Hazard 4

Фото раница е снабдена с всичко необходимо за любители и професионални фотографи и особено за тези, които снимат сред природата. Нещо повече – тя е устойчива дори при тежки условия на открито.

Раницата е част от качествената, функционална тактическа екипировка на Hazard 4 – добре позната марка за не толкова познатите тайни служби и военни. Тя е достатъчно надеждна и удобна, за да позволява бързо придвижване през трудни терени като планини, гори, дори джапане в блата.

Фото раница Evac Photo Recon от Hazard 4

Размери: 52 х 18 х 21 см
Материал: 1000D Cordura
Тегло: 1.2 кг
Предлага се в два цвята
Повече за раницата можете да научите от тук.

Ако има едно нещо в Evac Photo Recon, което веднага ще впечатли всеки фотограф – раницата предлага перфектна защита на техниката. Направена е от водоотблъскващте материали Invista Cordura 1000D и PU x2, което я прави изключително устойчива на вода и влага. По този начин раницата предпазва техниката от двата й най-сериозни врагове – удар и намокряне.

Също така, Hazard 4 е богата на функционални джобове, кукички, ремъци, които дават много възможности за удобно подреждане и съхранение на аксесоари и друг багаж. Към нея могат да се прикачат външни торбички и така да се увеличава вместимостта й. В нея има и интересен скрит джоб, в който можете да сложите всичко ценно, което може да се побере.

Фото раница Evac Photo Recon от Hazard 4

В горната част на раницата има дръжка за ръка, направена от Cordura и гума, която също може да се използва и като място за закачане на допълнителен багаж и джобове. Дръжка има и в долната част на Evac Photo Recon, което позволява раницата да бъде влачена.

Фото раница Evac Photo Recon от Hazard 4

Мултифункционалностите не свършват до тук! При освобождаване на катарамата на дръжката в горната част и отваряне на горната торбичка, ще се разкрият три мрежести джобове, две поставки за химикалки и моливи и още два джоба, които са запечатани от Velcro ремък. Там могат да се съхраняват карти с памет, мобилен телефон, визитки, писалки, бележници, батерии, тъй като мястото е достатъчно сигурно за съхранение.

Има два джоба с Velcro и в предната част. Горният е по-малък, подходящ за по-малко чувствителни елементи. Вторият е по-голям и в него има още 4 подплатени джоба за дребни принадлежности.

Фото раница Evac Photo Recon от Hazard 4

Достъпът до съдържанието на раницата също е направен мултифукционално и максимално удобно. Можете да я отворите по два различни начина – от горната или предната част. Предният цип е удобен за по-едрата техника. Основното отделение може да бъде едно или да се раздели на до 5 по-малки.

Гърбът на раницата е удобен, а благодарение на лесния, бърз достъп до регулиращите ремъци, се нагажда без проблем по фигурата.

Фото раница Evac Photo Recon от Hazard 4

Фотографи, които са използвали раницата, споделят че тя издържа на дълга употреба в тежки условия. Могат да се облягат на нея дори когато фината техника е вътре и да я ползват за опора. Съдържанието й остава здраво дори след блъскане в скали и стени, след схватки с гъста растителност и дъждове.

Фото раница Evac Photo Recon от Hazard 4

Фото раницата Evac Photo Recon от Hazard 4 можете да намерите в Camouflage.BG онлайн или в магазина, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Повече за раницата можете да научите от тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.