Излязоха резултатите от Бягане и Байк за Чепън 2014

0
 

Сподели

Shares

Бягане и Байк за Чепън 2014

По-добре късно, отколкото никога! Крайните резултати от класирането на състезанията Бягане и Байк за Чепън излязоха три седмици след финала.

Третото издание на Байк за Чепън имаше три пъти повече участници спрямо миналата година – рекордните 293 души. Те се състезаваха в дисциплините планинско колоездене и бягане по трасета през пресечена местност близо до Драгоман.

Бягане и Байк за Чепън 2014

Състезанията по 42 км колоездене и 21 км планинско бягане на 27-ми април минаха много добре. По-късно обаче стана ясно, че е станало объркване в класирането. Съдията от последната, четвърта, контрола на трасето по бягане направил сверка с неговото класиране, при което били установени грешки. Причините за промените и забавянето са откраднати маркировки на места и ненавременно сверяване на резултатите.

Бягане и Байк за Чепън 2014

Въпреки техническото объркване и новото класиране, организаторите се извиниха и решиха да запазят вече връчените награди, тъй като участниците не са изминали по-малко разстояние и са положили равни усилия с миналите през всичките 4 съдийски пунктове. Според правилата на състезанието обаче, класирането ще бъде поправено, като напред излизат участниците, минали и през четирите съдийски пунктове.

Ето го и финалното класиране:
Бягане 21.3 км Мъже – Георги Светославов Маджаров, Дарин Коев, Никола Сапонджиев.
Бягане 21.3 км Жени – Мая Цветкова Петкова, Нина Ламбова Димова, Александра Павлова Валасопуло

Пълното класиране от планинското бягане можете да видите тук, а от колоезденето там.

Участниците, класирани на първите три позиции според финалните резултати, ще получат награди от Craft и Inov-8, предоставени от sportsaware.bg.

Бягане и Байк за Чепън 2014

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.