Екстремната уеб платформа LEAP

0
 

Сподели

Shares

LEAP е идеята на трима ентусиасти да създадат уникална уеб платформа, позволяваща да откриеш места, хора, събития и видеа от света на екстремните спортове. Зад проекта стоят Лора, Илко и Джоуи – всички те практикуващи по няколко спорта, поради което се и заражда идеята.

LEAP

С желанието да споделят това, което знаят за екстремните спортове и ценностите, които са придобили с годините практика. С възможността да се развиват и растат в средата, която обичат. И най-вече – за да могат хората, които искат да навлязат или са все още нови, да получат лесен достъп до информацията, която им е необходима.

LEAP

Това, което прави LEAP различна, са връзките между различните елементи. Основните категории са четири – видео, спотове, събития и хора, всички те свързани една с друга. Тоест, когато гледаш едно видео, можеш да видиш кои са местата, където е заснето, хората, които участват. Когато пък гледаш даден спот, виждаш видеата, правени там, минали и предостящи събития, хора, които са били там. С други думи, идеята на LEAP е да даде връзките и информацията, които да те доведат на правилното място, при правилните хора… в правилния момент.

Демо версията на LEAP е на thisisleap.com. Потърсете ги и във Facebook.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.