Био супермаркет “Спирала” отваря врати

0


Дата на събитието: 23.05.2014

Сподели

Shares

На 23-ти май от 19 ч. в София официално ще бъде открит новият супермаркет за био продукти “Спирала”. Магазинът се намира на ул. Кишинев 17, срещу входа на Южния парк в кв. Хладилника. По време на официалното откриване ще бъде представен богатият асортимент на магазина, ще има дегустации на биохрани и напитки, както и “натурална” музика. Ще има и подаръци от списание 360° – медиен партньор на „Спирала“.

Спирала

“Спирала” е магазин с изключително богат асортимент от биохрани, напитки, хранителни добавки, козметика и домакински препарати. Освен всичко останало, в него могат да бъдат намерени и пресни български плодове, зеленчуци и хляб. Той е подходящ за вегани, вегетарианци, активни, спортуващи хора.

Основната част от стоките, предлагани в “Спирала”, са със сертификат “био”. В биохраните няма радиоактивни и канцерогенни елементи, което налага използване на незамърсени почви и води за тяхното производство. Козметиката и битовата химия е биоразградима и не е тествана върху животни.

Особено интересни са щандовете за хранителни добавки и т.нар. „суперхрани“, където можете да намерите енергийни миксове и различни натурални добавки, подходящи за различни спортове и планинарство. Магазинът има и щанд с енергийни десерти, които са особено подходящи за всички, които спортуват.

Спирала

Александър Цанков, един от собствениците на “Спирала”, споделя: “Търесенето на био продукти в България през последните няколко години се повиши значително и магазинчетата с малка площ не могат да задоволят интереса към разнообразен и по-дълбок асортимент. В “Спирала” се стремим да предложим на клиентите всичко за тяхното хранене, лична хигиена и домакинство. Наблягаме сериозно на хранителните добавки и суперхраните, за да отговорим на нуждите на хората, които водят по-активен начин на живот, както и да сме в помощ на тези, които разчитат по-малко на традиционната медицина.“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.