BeerRelation – спортове, музика и бира в парка

0


Дата на събитието: 12.06.2014

Сподели

Shares

BeerRelation

Бира, слаклайн, колела, музика в парка… Звучи почти класически за лятото, но ако добавим Popa Sapka, Cut Ribbons, Orthodox Celts и The Smugglers Collective – ето това вече си е събитие. Името му е BeerRelation 2014 и ще се случва между 12 и 15 юни в любимия зелен кът на София – Южния парк. Подобаващо на свежата атмосфера, входът ще бъде свободен.

BeerRelation

Фестивал BeerRelation 2014
12-15 юни 2014, от 12 до 22 ч.
Южен парк, София – откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна
Вход свободен!

BeerRelation – това ще бъдат няколко дни, пропити с традиции, изкуство, музика, комици, паркови забавления. Orthodox Celts, Popa Sapka, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duende са само част от програмата на събитието.

Музикалните сетове през деня ще бъдат подбрани от диджеите Досю Амуджев, Димитър Иванов “DJimmy”, Kalyas и Zimone. С тях следобедите гарантирано ще преминават лежерно с отбрана бира и усмивка върху горичката, изпъстрена с хамаци.

Типичната уелска банда Cut Ribbons с британски стил и неповторимо готик поп-рок звучене ще се включи на 14 юни с експолозия от звуци. Всеотдайността, с която общуват с публиката, е повече от привлекателна, доказателство за което са наградите, на които са носители. Заразяват зрителите с непринудена изтънченост и професионализъм. По английски свежи и хапливи, Cut Ribbons безспорно са едни от най-чаканите чуждестранни изпълнители на сцената на BeerRelation, още повече, че това ще бъде и първата им официална изява пред българска публика.

Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще забавлява хората в Южния парк с неподправено чувство за ритъм и уникален стил. Вече 20 години на сцената, Orthodox Celts продължават да радват с изпълнения и концерти на живо, вибриращи от положителни емоции и сръбски шик.

BeerRelation

Popa Sapka са изключително популярни с типичното си балканско звучене, на което са верни от 2009 г. Няма как да е иначе, където и да отидат музикантите от съседна Румъния, вдигат на крака с енергичния си танцувален бийт не само верните си фенове, но и местните меломани.

Театралите от ХаХаХа Импро пък са подготвили… изненада! Изненада разбира се, всяка тяхна изява е чиста импровизация, а каква ще бъде темата на тази, ще стане ясно само на гостите на BeerRelation.

BeerRelation

The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие във фестивала. Ще раздвижат парка с актуалната комбинация електро суинг, за да ще върнем стрелките на времето с младите диджеи.

Горещите латино музиканти от Mango Duende, допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.

Основна атракция на фестивала ще бъде и големият екран под открито небе, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година.

BeerRelation

На летния арт фестивал BeerRelation, пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Те ще запознаят присъстващите с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи на най-претенциозния вкус.

360° е медиен партньор на BeerRelation и ще ви информира за новините около фестивала и особено за спортната част – зоната за забавления, за която ще можете да научите повече съвсем скоро.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.