Екстремни колекционери на коли по Discovery Channel

1


Дата на събитието: 18.05.2014

Сподели

Shares

Discovery Channel

Новата поредица „Екстремни колекционери на коли” мощно форсира двигателите на Discovery Channel. В шест поредни епизода старите автомобили се преобразяват в нови лъскави возила.

„Екстремни колекционери на коли”
18 май 2014, от 19 ч.
Discovery Channel

В ролята на водещи ана „Екстремни колекционери на коли” ще влязат оригиналните Чък Палумбо и Рик Дор. Чък Палумбо е бивш борец от Световната федерация по кеч, който търси ново призвание. Партньорът му Рик Дор е известен експерт по ретро автомобили и търсач на автентични стари возила. Чък и Рик потеглят на лов за ценни автомобили, скрити в гаражите, алеите и дворовете на хората, за да намерят колата, която да преобразят до неузнаваемост.

Discovery Channel

Страстта на двамата водещи към автомобилите се засилва с отварянето на общия им магазин „Слам“. От този момент нататък те се посвещават на издирване на зарязани класически американски автомобили и техните колекционери. Чък и Рик отправят неустоимо предложение към собствениците – да продадат старите трошки, да използват приходите, за да стегнат един от автомобилите и да го превърнат в истински шедьовър. „Слам“ запазва остатъка от печалбата, а колекционерите се сдобиват с кола за чудо и приказ.

Идеята е страхотна, но Чък и Рик бързо научават, че преди да сключат дадена сделка, те трябва да се преборят с манията на собствениците и причините за нея. От трансформация на автомобили до такава на цели човешки животи – бизнесът на Чък и Бил ще подлага на изпитание репутацията и разума им ежедневно.

Discovery Channel

„Екстремни колекционери на коли” е уникална и интригуваща смесица от познания в областта на автомобилите, навиците на колекционерите и емоционалните връзки, която със сигурност ще прикове зрителите пред екраните”, казва изпълнителният продуцент Виктория Ноубъл. „Рик и Чък са двойка, която заслужава да бъде гледана. Всеки от тях има различни умения, виждане и отношение към проектите, с които се захващат и показват предизвикателствата и ползите от работата в екип.”

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.