Лозьо Димитров за Sector 9 Longboard Challenge

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Денят беше събота, 26 април. След цяла седмица проливни дъждове, небето в този ден се отвори и слънцето изгря. Tова беше повече от достатъчно, за да се проведе първото за годината лонгборд събитие – Sector 9 Longboard Challenge.

Drop in

Sector 9 e формат, целящ популяризацията и развитието на този спорт у нас. По време на събитието имаше както демонстрационна, така и състезателна част с голям награден фонд под формата на екипировка и аксесоари от спонсорите, магазини Drop In, Contrabanda и Park. Ентусиастите на Sector 9 не бяха малко, а щастливите лица бяха навсякъде.

Drop in

Повече за Sector 9 можете да научите от тук.

Drop in

На “спота” в Борисовата градина умения демонстрираха, както български, така и чуждестранни карачи от европейския отбор на Sector 9. Състезанието включваше две основни дисциплини – слайд и денсинг, както и допълнителни игри и демонстрации на Hippie jump, slalom, narrow slide и атрактивната дисциплина за най-секси мацка на лонгборд.

Drop in

Разбира се, не бяха забравили и най-малките, които още от сутринта взеха участие в уъркшопа с Крис Драгошинов – един от най-старите скейтъри в България. С Крис децата имаха възможността да опитат или да усъвършенстват уменията си.

Drop in

През целия ден за музикалното настроение на лонгбордистите се грижеше Dj Vagabond.

Drop in

Интересен беше и факта, че организаторите дадоха възможност на българските карачи да се срещнат и да карат с Патрик Алдингер и Даниел Гогъл от европейския отбор на Sector 9 и през следващите дни, като цялата информация бързо беше качвана на facebook страницата на събитието.

Drop in

Drop in

Лозьо Димитров

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.