Първи зелен GoBio фестивал в София

0


Дата на събитието: 18.05.2014

Сподели

Shares

GoBio

Първият зелен GoBio фестивал ще се проведе на 18-ти май в София. Той ще включва различни „зелени“ атракции, лекции, спорт, био базар и много изненади.

GoBio е за всички, които се интересуват от здравословен и природосъобразен начин на живот.

GoBio фестивал
18 май 2014, от 9 до 18 ч.
Комплекс „Макси“, бул. „Симеоновско шосе“ 110, София
Вход свободен

Гости–лектори на фестивала ще бъдат специалисти в областта на здравословното хранене, психологията, традиционната и алтернативна медицина. Те ще запознаят посетителите на GoBio с най-новото и любопитно от света на пълноценния начин на живот.

Сред темите на фестивала са:
– Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях – с холистичния нутриционист Надя Петрова
– Хранене за добър имунитет – с д-р Райна Стоянова
– Пълноценното детско хранене – от утробата до детската градина – с холистичен нутриционист Магдалена Пашова
– Основни етапи в био земеделието – с д-р Светла Николова
– Храните – полезни за едни, вредни за други според Аюрведа – с д-р Антоанета Заркова

По време на GoBio, освен да раздвижите сивото вещество, ще можете да включите и тялото заедно с професионални треньори и инструктори по йога, пилатес, комбат екстрийм, дeнс екстрийм и зумба. Всеки гост ще може да се включи в тяхна тренировка през целия ден, както и да получи индивидуален съвет и препоръки. Инструктори ще бъдат Светла Иванова, Наташа Радуканова, Мартин Гаджев, Даво Гарсия, Стелиос Кон.

Фестивалът ще включва и част с изложение, от чиито специализирани щандове посетителите ще могат да се сдобият и запознаят с най-различни продукти и услуги, свързани със здравословния и хармоничен живот.

В зелената изложителска зона ще има атрактивни демонстрации на здравословно приготвяне на различни видове храни и напитки, както и на козметични продукти.

GoBio

Входът за GoBio фестивал е свободен. Предварителна регистрация има само за лекционните и спортните модули заради ограничения им капацитет. Можете да се запишете предварително на festival.gobio.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.