Раници с подаръци в Camouflage.BG

0


Дата на събитието: 31.05.2014

Сподели

Shares

Раници с подаръци в Camouflage.BG

Месец май в магазин Camouflage.BG е посветен на щатската марка 5.11 Tactical. По този повод до 31-ви май има атрактивна промоция. Кампанията е с кодово име “5.11 Tactical Q2” и се провежда в над 10 европейски страни.

Раници с подаръци в Camouflage.BG

Всеки, който си купи раница 5.11, ще получи към нея подарък – безплатен туристически комплект от шведската фирма Light My Fire – лидер в производството на иновативни аксесоари за хранене сред природата.

Раници с подаръци в Camouflage.BG

Специално за 5.11 Tactical шведите от Light My Fire произвеждат ограничена серия от ферородни запалки FireSteel 2.0®, комбиниран прибор с нож, лъжица и вилица Spork original и сгъваема чашка с капаче Pack-up-Cup™ с обем 260 мл.

Раници с подаръци в Camouflage.BG

Продуктите на Light My Fire можете да видите тук.

Продуктите са обозначени с логото на „5.11 Tactical“ и „Light My Fire“ и се предлагат в малка брандирана торбичка с размери 39х36 см. Редовната цена на всички тези артикули извън промоцията надхвърля 40 лв., затова ви съветваме да се възползвате от изгодното предложение. Точна справка за артикули и цени можете да направите в онлайн магазина Camouflage.BG, където се продават продуктите на Light My Fire.

Раници с подаръци в Camouflage.BG

Освен всичко това, Camouflage.BG има още една специална изненада:
на 16 и 17 май всички стоки на 5.11 Tactical ще се продават с 15 % отстъпка.

Раници с подаръци в Camouflage.BG

Всички продукти на „пет точка единайсет“ можете да видите в Camouflage.BG онлайн или в магазина, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Раници с подаръци в Camouflage.BG

Историята на 5.11 Tactical
Всичко тръгва от запаления алпинист и инструктор по скално катерене Роял Робинс преди повече от 15 години. В желанието си да се катери с панталони удобни за „пълзене“ по отвесните скали той решил, с помощта на жена си Лиз Робинс, да си ушие здрав панталон с много джобове. Заради спецификата на скалното катерене този панталон е трябвало да осигурява максимална свобода на движенията във всички посоки, като в същото време нищо да не изпада от многобройните му джобове. Така се появил първият прототип на легендарния днес модел панталони – Tactical Pants 5.11.
В един слънчев ден докато катерел по тура El Capitan по стената на Саланте в национален парк Йосемит, Калифорния, при него дошли група курсанти от академията на ФБР в Куонтико, които карали там алпийската си подготовка. Те били много впечатлени от неговия панталон и го попитали как могат да се сдобият с повече бройки. Роял като истински янки поканил за консултант приятеля си Дан Коста, който е бизнесмен с огромен опит и управлявал доста компании. Дан е чудесен пример за преуспял капиталист. С ангелската си усмивка и лъчезарно излъчване той е направил милиони в няколко бизнес начинания.
За презентацията в академията на ФБР двамата се подготвили като занесли панталоните в три цвята. И ето, че в този момент се сбъдва американската мечта – ФБР агентите обуват тактическите панталони и повече не искат и да чуват за други. В последствие по тяхна заявка Роял им разработва тактическа риза и специален карго елек. И до ден днешен тези три продукта са най-продаваните артикули с логото 5.11.
През 2003 година пътищата на Роял Робинсън и Дан Коста се разделят. Дан, който имал опит в бизнеса с правоохранителните служби усетил голямото бъдеще на панталона. Така се появява фирмата 5.11 Tactical по онова време само с един продукт – панталони за катерене. Следва едно от най-бързите развития на марка в тази индустрия, която някой някога е виждал. За сравнение ръстът и е като на Hewlett – Packard през 70-те години. Само за няколко години Дан превърнал 5.11 Tactical в модна линия за тактическо облекло. Днес с нейните дрехи, обувки, шапки, часовници, ръкавици и други тактически продукти са оборудвани най-елитните полицейски, секретни и специални части в целия свят.

От 2013 г. Камуфлаж е официален представител за България на 5.11 Tactical. В магазина може да бъде намерена пълна гама от дрехи, обувки, шапки и други аксесоари на 5.11 Tactical.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.