Екстремно селфи

0
 

Сподели

Shares

В небето, по реката, на снега или просто пред огледалото в банята – селфитата са навсякъде. Ето ги и най-добрите „самоснимки“ на любими екстремни атлети и авантюристи от отбора на Ред Бул.

Есктремни селфита

Весо Овчров със скайдайв селфи
Весо Овчаров – единственият български атлет на Ред Бул, с екстремно селфи, запечатало емоцията от първото му парашутно гмуркане в небето. Снимката е направена над северния бряг на Оаху, Хаваи.

Есктремни селфита

Висящо селфи
Джоке Сомер също обича да се мотае из Хаваи, особено когато виси от хеликоптери. Ако селфито ви изглежда твърде екстремно, имайте предвид, че на него виждате човека, който прелита с уингсют под мостове в Алпи, обградени със скали.

Есктремни селфита

Селфи под дъгата
Рафаел Ортиз – Рафа минава под дъгата по време на каяк приключение по Амазонка. Рафа е преминал с каяка си от лудите води в самото началото на реката до вливането ѝ в океана.

Есктремни селфита

Крачно селфи
Скоростният пилот и скиор Гавин МакКлърг е заснел с камера, поставена на обувката си, своя сесия в Канада. Освен ски със спийдглайдер, Гавин обича да използва за придвижване и парапланер, с който прави безумно дълги пътувания. Негов рекорд досега са 800 км, направени в серия от няколко дълги полетa над Юта, САЩ.

Есктремни селфита

Патагонско селфи
Броуди Левън си е направил екстремно селфи в Патагония, малко след като е достигнал Ел Шалтен. След като е направил селфито, той се спуснал със ските си по сянката на Фиц Рой.

Есктремни селфита

Тихоокеанско селфи
Том дьо Дорлодо си е направил тази снимка високо над южните атоли в Тихия океан. Заедно с Хорацио Лоренс той направи въздушна обиколка на 10 от островите.

Есктремни селфита

Каяк-парашутно селфи
Да, точно така – каяк и парашутизъм! Няма как такава комбинация да не бъде завършена със селфи. Майлс Дайшър е лицето от снимката, на което е хрумнала тази откачена идея. Той е запален бейсджъмпър, открил, че може да се приземява много успешно с каяк по вода.

Есктремни селфита

Рисковано селфи за фотографи
Фотографката Кристъл Райт по време на каяк плаване по прочутата река Амур. Тя, заедно с още 3 момичета, е преминала през Русия и Китай до Тихия океан. „Тази снимка е направена, балансирайки 1DX + 24 mm 1.4 в открита суха торба на каяка ми. Беше малко изнервящо, имайки предвид, че във всеки един момент можех лесно да загубя баланс и да се преобърна с каяка. 10 000 долара се клатушкаха над водата“, казва Кристъл.

Есктремни селфита

Селфи над широко отворен свят
Уил Гад е един от най-добрите в леденото катерене. На тази снимка той се е самозаснел във въздуха над Гранд Каньон, летейки с парапланер.

Есктремни селфита

Селфи с главата надолу
Хорацио Лоренс е направил тази снимка с главата надолу по време на Суперфиналите за Световната купа по парапланеризъм в Колумбия.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.