Иван Колев от отбора на RAM bikes

0
 

Сподели

Shares

Продължаваме да ви представяме отбора на българската компания за планински велосипеди RAM bikes – ред е на колоездача Иван Колев.

Иван Колев от отбора на RAM bikes

Освен че правят добри колела, RAM подкрепят българското колоездене и благодарение на отбора, който са създали. Топ колоездачи от страната са част от него – Боби Крумов, Александър Илиев, Иван Колев и новата звезда Мартин Бочуков. Ако се чудите кои са тези момчета, на какво са способни на две колела, какво ви вдъхновява, от нашата серия от публикации с видео ще можете да научите повече за тях. След Боби Крумов и Мартин Бочуков, ето че дойде ред и на най-опитния в отбора Иван Колев.

Визитка:
Иван Колев
32 г.
В отбора на RAM bikes от 7-8 години.
Дисциплини: даунхил, ендуро
Велосипед – DHX EXPERIMENTAL

Постижения:
2013 – ENDURO WARRIORS CHALLENGE, 3-то място
2013 – HOME BIKE CUP, 3-то място
2013 – Borovets Drop the Mountain, 6-то място
2013 – Gabrovo Challenge, 5-то място
2013 – Borovets Open, 4-то място

Иван Колев от отбора на RAM bikes

Българската компания за планински велосипеди RAM bikes съществува вече повече от десетилетие – от 2002 г. насам. Идеята на основателите ѝ била да създават колела, които самите те биха карали с удоволствие. 12 години по-късно основният фокус на RAM остава същия – велосипеди за планината и за байкъри, които обичат свободата и чувството, което дава колелото по пътеките и по склоновете.

Колелета на RAM са произведени в България. От боядисването на рамката и наплитането на спиците до сглобяването на компонентите и опаковането на велосипеда – механиците на RAM са персонално заети с това и гарантират с подписа си максималната грижа, положена върху всеки детайл на отделния велосипед.

Всяко ново колело, което излиза с марката RAM от ръцете на механика е вече поръчан и очакван от бъдещия си собственик – състезател или ентусиаст, който вижда в него точното въплъщение на това, което си е представял като перфектната машина за приключения.

Повече за RAM можете да научите от ram-bikes.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.