Мартин Бочуков от отбора на RAM bikes

 
1

Сподели

Shares

Продължаваме да ви представяме отбора на българската компания за планински велосипеди RAM bikes, този път е време за Мартин Бочуков.

Мартин Бочуков от отбора на RAM bikes
Снимка: RAM bikes

Освен че правят добри колела, RAM подкрепят българското колоездене и благодарение на отбора, който са създали. Топ колоездачи от страната са част от него – Боби Крумов, Александър Илиев, Иван Колев и новата звезда Мартин Бочуков. Ако се чудите кои са тези момчета, на какво са способни на две колела, какво ви вдъхновява, от нашата серия от публикации с видео ще можете да научите повече за тях. Ето го и един от най-амбиционзните млади колоездачи в страната – Мартин Бочуков.

Визитка:
Мартин Бочуков
17 г.
От София
Занимава се с планинско колоездене, спускане от 4 години
Велосипед – DHX EXPERIMENTAL

Постижения:
2013 – Национален шампионат – юноши, 1-во място
2013 – Borovets Open Cup – юноши, 1-во място
2013 – Pamporovo Winter Bike Duel – юноши, 1-во място
2013 – Balkan Bike Cup – UCI class 2, 4-то място
2012 – Национален шампионат – юноши, 1-во място
2012 – Gabrovo Urban DH – юноши, 1-во място

Българската компания за планински велосипеди RAM bikes съществува вече повече от десетилетие – от 2002 г. насам. Идеята на основателите ѝ била да създават колела, които самите те биха карали с удоволствие. 12 години по-късно основният фокус на RAM остава същия – велосипеди за планината и за байкъри, които обичат свободата и чувството, което дава колелото по пътеките и по склоновете.

Колелета на RAM са произведени в България. От боядисването на рамката и наплитането на спиците до сглобяването на компонентите и опаковането на велосипеда – механиците на RAM са персонално заети с това и гарантират с подписа си максималната грижа, положена върху всеки детайл на отделния велосипед.

Всяко ново колело, което излиза с марката RAM от ръцете на механика е вече поръчан и очакван от бъдещия си собственик – състезател или ентусиаст, който вижда в него точното въплъщение на това, което си е представял като перфектната машина за приключения.

Повече за RAM можете да научите от ram-bikes.com.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Не че имам нещо против RAM като бг-марка. обаче като цяло рамките на никоя българска марка май не се произвеждат в България. В България се сглобяват колела, но тук части не произвеждаме. Винаги ме е дразнела тази “подробност”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.