Боби Крумов от отбора на RAM bikes

0
 

Сподели

Shares

Българската компания за планински велосипеди RAM bikes съществува вече повече от десетилетие – от 2002 г. насам. Идеята на основателите ѝ била да създават колела, които самите те биха карали с удоволствие. 12 години по-късно основният фокус на RAM остава същия – велосипеди за планината и за байкъри, които обичат свободата и чувството, което дава колелото по пътеките и по склоновете.

Георги Даскалов
Снимка: Георги Даскалов

Освен че правят добри колела, RAM подкрепят българското колоездене и благодарение на отбора, който са създали. Топ колоездачи от страната са част от него – Боби Крумов, Александър Илиев, Иван Колев и новата звезда Мартин Бочуков. Ако се чудите кои са тези момчета, на какво са способни на две колела, какво ви вдъхновява, ще ви ги представим в серия от публикации с видео от RAM. Ето го и първият от списъка – Боби Крумов.

Визитка:
Боби Крумов
21 г.
От Плевен
В отбора на RAM bikes от 3 години
Дисциплини: спускане, форкрос, ендуро, кроскънтри

Постижения:
2013 – ENDURO WARRIORS CHALLENGE – 1-во място
2013 – TROYAN OPEN DH – 1-во място
2013 – Borovets Drop the Mountain – 2-ро място
2013 – Zlatitza Open DH – 2-ро място
2013 – MegaEnduro Troyan – 2-ро място
2013 – MariBoikovo DH – 3-то място

Колелата, които Боби Крумов използва са DHX2 Custom, 4X Custom, HT3 Custom.

Колелета на RAM са произведени в България. От боядисването на рамката и наплитането на спиците до сглобяването на компонентите и опаковането на велосипеда – механиците на RAM са персонално заети с това и гарантират с подписа си максималната грижа, положена върху всеки детайл на отделния велосипед.

Още от RAM: Новите RAM bikes 2014 – машини за приключения

Всяко ново колело, което излиза с марката RAM от ръцете на механика е вече поръчан и очакван от бъдещия си собственик – състезател или ентусиаст, който вижда в него точното въплъщение на това, което си е представял като перфектната машина за приключения.

Повече за RAM можете да научите от ram-bikes.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.