Фестивал Meadows In The Mountains 2014 започва от София

0
 

Сподели

Shares

Meadows In The Mountains 2014

Вълшебният фестивал Meadows In The Mountains 2014 започва през юни. Той ще се проведе в сърцето на Родопите и ще потопи публика от цял свят в уникална парти атмосфера, новаторска музика на две сцени, концептуално изкуство и добро настроение.

Преди това през май малка част от духа на събитието ще се пренесе в различни европейски столици с поредица от подгряващи партита.

Един от градовете, разбира се, ще бъде София. На 16 май от 23 ч. във Фабрика 126 ще бъде представена програмата на фестивала. Това ще бъде и единственият шанс за българската публика да се сдобие с билет на промоционална цена.

Освен традиционно впечатляващата декорация в стила на фестивала, специален гост на партито ще бъде Jane Fitz – един от най-любопитните британски електронни артисти днес. Името й се свързва със серията събития Night Moves, радио предаването Dirty Sound Sessions по myhouseyourhouse.net и участия на престижни събития като Freerotation (Великобритания) и Weather Festival (Франция). Тя е част и от историята на Meadows in the Mountains с незабравимите си сутрешно-неделни сетове от предишните издания. Вече докоснала се до магическото изживяване, Jane Fitz и нейната музика са най-подходящият пролог към тазгодишното издание.

Освен нея зад пулта ще бъдат и родните герои Emil Doesn’t Drive, Laylla Dane и Bosha, които се завръщат специално за партито от Берлин.

За кратката си история Meadows in the Mountains се нареди сред най-бързо развиващите се европейски събития и интересът към него е все по-голям, след като престижни издания, като The Guardian насочиха своя медиен прожектор към случващото се в сърцето на Родопите.

Фестивалът привлича със своята чудноватост и нестандартен подход, който не следва модерните тенденции или чужди фестивални концепции. Организаторите от Великобритания и българските им партньори от музикалния колектив Off The Record са отдадени на идеята да предложат неповторимо изживяване в отдалечени от градския шум планински кътчета, а не просто поредица от артисти, представяни от другите европейски фестивали.

Спиращите дъха пейзажи от Родопите са идеалния фон за силното усещане за общност от хора, обединени от вкуса към приключения и нови усещания. Неповторимият дух на фестивала се дължи не само на специално подбрания и изключително разнообразен лайн-ъп (включващ диджеи и групи от цял свят в стиловете диско, хаус, електроника, акустика, джаз, фънк, чил аут и хип-хоп), а и на съчетанието между изкуство, приятелски настроена публика и природа.

Билетите за фестивала се продават на цена от 90 лева за български граждани с промо код на уебсайта на фестивала. По време на промо партито ще бъдат на цена от 70 лева.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.