До работа с колело и през 2014

0
 

Сподели

Shares

До работа с колело

За втора поредна година „Велоеволюция“ обявява месец май за месец за ходене до работа с колело и отправя предизвикателство към всички велосипедисти в страната.

Инициативата се провежда с подкрепата на ПроКредит Банк и TNT и има за цел да насърчава все повече хора да използват велосипеда като средство за транспорт до своето работно място.

Кампанията ще протече от 01 – 31 май 2014 г и няма ограничения за участниците. Има възможност за индивидуално или отборно участие, а новото през тази година е, че кампанията става национална. Отборите могат да бъдат както фирмени, така и такива на институции, университети, неправителствени организации или група от приятели.

До работа с колело

Участието става с регистрация на сайта на кампанията /http://velobg.org/biketowork/ след 1 май чрез електронна поща или facebook и всеки може да направи свой или отборен/фирмен профил. Следващата стъпка е ежедневно въвеждане на изминатите километри с колело и следене на кое място в класацията се намира велосипедиста. Най-много навъртяни километри ще осигурят и заветната победа в индивидуалното или отборното класиране. Най-велосипедните работещи от различни категории ще бъдат наградени от официалния партньор на инициативата – ПроКредит Банк, на финала на кампанията – 31 май по време на Традиционното майско велошествие.

До работа с колело

Формулата, която стои зад успешната реализация на кампанията, показа невероятни резултати при предишното издание.

В миналогодишната кампания се включиха 419 индивидуална участника и 51 фирмени отбори, които в продължение на един месец успяха да навъртят 37 916 велосипедни километри. Малко не им достигна, за да направят обиколят Земята по дължината на екватора.

До работа с колело
За повече информация: сайта на „До работа с колело“

Надяваме се да се включиш и ти! Повече информация за кампанията очаквайте на сайта ни скоро.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.