Новите RAM bikes 2014 – машини за приключения

0
 

Сподели

Shares

В началото на колоездачния сезон RAM bikes представиха моделите си за 2014 – същински машини за приключения!

Освен избор на модели според предназначението, цветове и функции, RAM предлагат и различни размери на рамката. Като цяло компанията залага на геометрията, основана на по-големи рамки. Изключително комфортни за кроскънтри и trail са колелата 29, които лесно минават през камъни и корени. За тези, които се чувстват странно на големи колела, но в същото време търсят по-добра инерция и лесно маневриране, има вариант и със стандартните за RAM 27,5 рамки (разпространеният стандарт е 26).

Новите RAM bikes 2014 – велосипеди за приключения

По отношение на дизайна също има поле за изява – можете да изберете цветова комбинация по свой вкус и дори да изпишат името ви върху рамката на колелото.

В поредица от статии ще ви представим различните серии на RAM за 2014, тяхното предназначение, предимства и съвети.

HTONE и HTTWO – велосипеди за нови приключения!
Серията NEW ADVENTURES предлага точно това, което един начинаещ очаква – истински планински велосипед на достъпна цена. Няма значение какво искате да правите с него – да се спускате по пътеки през уикенда, да карате до работа или да го експлоатирате като фитнес уред в парковете, велосипедите модел HTONE и HTTWO на RAM ще ви служат вярно във всичко.

Новите RAM bikes 2014

Освен, че имат много приложения, те се предлагат и в различни вариации – три стандарта за размер на гумите (26, 27.5 и 29), различни размери рамки (от XS до XL) и много цветови вариации, които можете да подберете по ваш избор.

HTONE и HTTWO са наистина за всеки, който иска да кара по пътеки, улици и паркове. В серията можете да намерите от колело за 10-годишно хлапе до такова за едър мъж с даунхил амбиции.

В HTONE и HTTWO са използвани само качествени компоненти с марките SRAM, Kore, Rock Shox, FSA, SDG и Maxxis, за да осигурят отлично работещи колела дори и на тази достъпна цена.

Повече за HTONE можете да научите от тук, а за HTTWO от там.

HTTWO

Българската компания за планински велосипеди RAM bikes съществува вече повече от десетилетие – от 2002 г. насам. Идеята на основателите на фирмата била да създават колела, които самите те биха карали с удоволствие. 12 години по-късно основният фокус на RAM остава същия – велосипеди за планината и за байкъри, които обичат свободата и чувството, което дава колелото по пътеките и по склоновете.

Колелетата на RAM са произведени в България. От боядисването на рамката и наплитането на спиците до сглобяването на компонентите и опаковането на велосипеда – механиците на RAM са персонално заети с това и гарантират с подписа си максималната грижа, положена върху всеки детайл на отделния велосипед. Всяко ново колело, което излиза с марката RAM от ръцете на механика е вече поръчан и очакван от бъдещия си собственик – състезател или ентусиаст, който вижда в него точното въплъщение на това, което си е представял като перфектната машина за приключения.

Повече за RAM можете да научите от ram-bikes.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.