Лонгборд предизвикателството Sector 9

0


Дата на събитието: 26.04.2014

Сподели

Shares

Навън вече е пролетно и някак подканя за разпускане и забавляване в парка. На 26 април, събота – между Великден и майските празници, в Борисовата градина в София ще бъде съвсем пролетно с елементи на лонгборд магия.

Sector 9

Ако до сега все сте се чудели какви са тези хора хвърчащи с онези големи дъски на колела из улици и паркове, то сега е момента да тествате собствените си способности, защото Sector 9 ще ви предизвика. А за онези, които вече са напредналите в баланса, танците и триковете с лонгборд, ще има състезание, в което ще могат да премерят сили помежду си.

Sector 9 – Longboard challenge
26 април 2014, събота
Борисова градина, успоредно на Цариградско шосе

В Sector 9 – Longboard challenge ще можете да се включите на познатата алея в Борисова градина, а началото на спортният ден започва в 12 часа. Стартът ще бъде с уъркшоп “Първи стъпки в лонгборда” за деца и възрастни. За целта ще има осигурени тестови лонгбордове – Sector 9, а Крис Драгошинов ще бъде човекът, който ще покаже тънкостите и ще помага на начинаещите докато се спускат по трасетата с конуси.

Освен тестови карания, свежа музика, готини хора, ще има и състезание по лонгборд в стиловете Sliding и Dancing, т.е. каране и танцуване.

Регистрацията ще е от 12 до 13:30 часа на място, а тренировката за състезателите ще е до 14 часа. Състезанието ще стартира с квалификации от 14 до 16 часа.

Разбира се, хубавите неща продължават. Поканени са и специални гост – един от Про райдърите на Sector 9 – Патрик Алдингер и неговият спътник Даниел Гогъл. Те ще се погрижат да надъхат допълнително състезателите и зрителите със зверски слайдове и не само.

Музиката ще бъде от DJ Vagabond и DJ Ramsey Hercules.

Междувременно и момичетата ще имат своето време да покажат на какво са способни като вземат участие в дамската надпревара WildBerries Sector 9 Competicion.

Такова събитие няма как да приключи току-така – Sector 9 ще продължи с Afret party в Маймунарника след 22 ч.

ПРОГРАМА

Старт:
12-14 ч. – „Първи стъпки с лонгборда“ – уъркшоп за деца и възрасни. Тренировка за състезанието
12-13:30 ч. – Регистрация на състезателите .
14-16 ч.: Квалификации в категориите:
– Dancing
– Sliding
16-16:30 ч. – „WildBerries Sector 9 Competicion”
Финали:
– Dancing 16:30 ч.
– Sliding 17 ч.
18 ч. – Награждаване

Специални гости: Patrick Aldinger & Daniel Gugel
Pro Rider – Sector 9

След 22 ч.
After Party „Маймунарника“
Vagabond & DJ Ramsey Hercules

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.