Пролет 2014

 
0

Сподели

0Shares
0 0
Пролет 2014

НАПРЕД И НАГОРЕ

Каквото и да си говорим, зима нямаше, така че добре, че свърши. Сега гледаме само напред, защото ни предстои една страхотна пролет! Зелена, слънчева и много, много активна, защото, да си признаем, заседяването през студените месеци определено не ни се отрази добре. Така че хващайте колелетата, взимайте крилата, нарамвайте лодките, обувайте туристическите обувки – и навън! Там, където ни очаква цял един нов свят, готов да ни се разкрие в пълната си прелест. Знаем, че нямате много нужда от мотивация, щом четете 360°. Но все пак се постарахме да запълним страниците му с възможно най-интересни неща, които да ви забавляват, обогатяват и ентусиазират в предстоящите, все по-дълги дни.

Подготвили сме ви подробен списък на маркираните вело маршрути в България, за да си съставите план накъде. Иво Нинов-Германеца ще ни вдъхнови винаги да се чувстваме като дете пред витрина за сладолед.

Между всичките си пътувания Весо Овчаров пък намери време да ни сподели какво е да се лети над вулканите в Хаваи. Ще научим и за плана на Иван Димов да стане първият българин, обиколил света с най-малката ветроходна лодка, без да слиза на сушата. Тази година отбелязваме 30 години от първото българско изкачване на Еверест, затова ще видим най-интересното около най-високия връх с наше и чуждо участие. Три истински истории на едни от най-големите в каяка ще ни докажат, че животът е по-голям от всяка измислица.

И още – преходи из българските планини по пълнолуние, интервю с олимпийския шампион в ските свободен стил Дейвид Уайз, екстремен байк маршрут в Боливия, как се става планински спасител и какво има за правене около Разлог. Плюс най-актуалните предстоящи събития и екипировка, която ще ни е от полза в новия сезон. Има какво. И само напред и нагоре!

Пролет 2014

Акцентите в броя:

  • ЕВЕРЕСТ – защото е там! – Тема на броя
  • White Waters – 3 истории с неочакв… – каяк
  • Иво Нинов-Германеца – Живот като филм
  • Дейвид Уайз и олимписйкото злато по сноуборд – интервю
  • Да обиколиш света, сам, с най-малката лодка, по най-тежкия път – ветроходство
  • Как да стана планински спасител? – репортаж
  • Сокол VS Ястреб
  • Алоха! Небето над Хавай – Весо Овчаров, парапланеризъм
  • Природни паркове
  • Разлог на 360°

Пролет 2014

                                                  КУПИ ТУК

Разгледайте още актуални продукти в  онлайн магазина на списанието. 

 

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.