Пролет 2014

0
 

Сподели

Shares
Пролет 2014

НАПРЕД И НАГОРЕ

Каквото и да си говорим, зима нямаше, така че добре, че свърши. Сега гледаме само напред, защото ни предстои една страхотна пролет! Зелена, слънчева и много, много активна, защото, да си признаем, заседяването през студените месеци определено не ни се отрази добре. Така че хващайте колелетата, взимайте крилата, нарамвайте лодките, обувайте туристическите обувки – и навън! Там, където ни очаква цял един нов свят, готов да ни се разкрие в пълната си прелест. Знаем, че нямате много нужда от мотивация, щом четете 360°. Но все пак се постарахме да запълним страниците му с възможно най-интересни неща, които да ви забавляват, обогатяват и ентусиазират в предстоящите, все по-дълги дни.

Подготвили сме ви подробен списък на маркираните вело маршрути в България, за да си съставите план накъде. Иво Нинов-Германеца ще ни вдъхнови винаги да се чувстваме като дете пред витрина за сладолед.

Между всичките си пътувания Весо Овчаров пък намери време да ни сподели какво е да се лети над вулканите в Хаваи. Ще научим и за плана на Иван Димов да стане първият българин, обиколил света с най-малката ветроходна лодка, без да слиза на сушата. Тази година отбелязваме 30 години от първото българско изкачване на Еверест, затова ще видим най-интересното около най-високия връх с наше и чуждо участие. Три истински истории на едни от най-големите в каяка ще ни докажат, че животът е по-голям от всяка измислица.

И още – преходи из българските планини по пълнолуние, интервю с олимпийския шампион в ските свободен стил Дейвид Уайз, екстремен байк маршрут в Боливия, как се става планински спасител и какво има за правене около Разлог. Плюс най-актуалните предстоящи събития и екипировка, която ще ни е от полза в новия сезон. Има какво. И само напред и нагоре!

Пролет 2014

Акцентите в броя:

  • ЕВЕРЕСТ – защото е там! – Тема на броя
  • White Waters – 3 истории с неочакв… – каяк
  • Иво Нинов-Германеца – Живот като филм
  • Дейвид Уайз и олимписйкото злато по сноуборд – интервю
  • Да обиколиш света, сам, с най-малката лодка, по най-тежкия път – ветроходство
  • Как да стана планински спасител? – репортаж
  • Сокол VS Ястреб
  • Алоха! Небето над Хавай – Весо Овчаров, парапланеризъм
  • Природни паркове
  • Разлог на 360°

Пролет 2014

                                                  КУПИ ТУК

Разгледайте още актуални продукти в  онлайн магазина на списанието. 

 

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Пролет 2014

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.