Второ екстремно Гуча парти с KRISTIJAN AZIROVIĆ Orkestar

0


Дата на събитието: 05.04.2014

Сподели

Shares

KRISTIJAN AZIROVIĆ Orkestar

След силното до екстремност Гуча парти в клуб *MIXTAPE 5*, което се случи в края на януари, ето че е време KRISTIJAN AZIROVIĆ Orkestar да излязат на българска сцена за втори път. Колоритните балкански музиканти ще гостуват на *MIXTAPE 5* на пети април.

Guča Madness vol.2
5 април, събота
От 21 ч.
Клуб *MIXTAPE 5*, подлез Галерия до НДК

KRISTIJAN AZIROVIĆ Orkestar са победителите от най-големия международен фестивал за духова музика в Гуча. През последните 5 години сръбските музиканти майсторски извоюваха симпатията на феновете и журито в най-шарения и какoфоничен фестивал. На концерта си през януари те промениха стереотипите за сръбски духов оркестър, като изпълниха оригиналния брас-кавър на “Smooth Criminal” от Michael Jackson. При това по такъв начин, че беше невъзможно да се забележи дори и един човек в голямата зала на клуб *MIXTAPE 5*, който да не подскача с усмивка до уши.

KRISTIJAN AZIROVIĆ Orkestar

И този път, Guča Madness vol.2 ще затвърди представата за парти по балкански. Участие в събитието ще вземат и автентичните български музиканти от BONBOG Orchestra, които са добре познати на публиката с името „Тъпани и Гайди“. А за балканската музикална селекция между бандите ще се погрижат Babylon Mechanics crew & DHARBA.

Поради големия интерес към събитието организаторите горещо препоръчват да се възползвате от предварителната продажба на билети. Цената им е 10 лв. и можете да ги намерите в мрежата на Ticketstream Bulgaria или в офлайн касите – бар „ПЕТЪК“, клуб „СТРОЕЖА“, магазин „НА ТЪМНО“, Orange Center, Office 1 Superstore, M-Tel и Technomarket. Цената на входа е 15 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.