THE TOTE – за по-чисти вълни

0


Дата на събитието: 29.03.2014

Сподели

Shares

Surfrider Foundation Sofia е тук с поредната си добра идея – проектът THE TOTE. На 29 март в betahaus Sofia ще можем да видим изложба на авторски произведения – креативно изрисувани еко торбички от плат. Идеята на сърф фондацията е да покаже красиви и полезни алтернативи на досадните полиетиленови торбички, които замърсяват морета и океани.

THE TOTE

THE TOTE – Откриване на изложба за дизайн на чанти от плат
29 март, от 18:30 ч.
betahaus Sofia
ул. Крум Попов 56-58, София
Вход свободен!

THE TOTE

Това е третата годишна изложба TOTE на Surfrider Foundation Sofia – софийски клон на фондацията Surfrider. Изложбата е част от глобалната кампания, бореща се срещу замърсяването с найлонови торбички, Rise Above Plastics.

THE TOTE

Благодарение на TOTE, произведенията на различни автори с послание свързано със замърсяването на водите и крайбрежията, ще се разхождат по улиците украсявайки платнени чанти за многократна употреба.

Автор: Калоян Русинов
Автор: Калоян Русинов

Идеите на над 80 автора, участвали в проекта TOTE, ще можем да видим между 29 март и 6 април в betahaus Sofia. Откриването на изложбата ще бъде на 29 март от 18:30 ч. По време на откриването, както и на цялата изложба, ще можете да разгледате и закупите на символична цена някое от авторските произведения на избраните артисти. Всяка торбичка от TOTE е уникална, изработва се в едно единствено копие

От Surfrider Foundation Sofia предупредиха, че броят на артистите тази година е впечатляващ, а дизайните – невероятни!

Surfrider Foundation Sofia

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.