Конкурс за фотописи на пътешественици

0


Дата на събитието: 13.04.2014

Сподели

Shares

"Човекът е човек, когато е на път"

Днес Българският географски портал geograf.bg обяви началото на конкурса си за фотописи „Човекът е човек, когато е на път“. Чрез него искат да покажат красотата на пътешествието чрез снимки, придружени от кратък разказ.

Ето и условията за участие:

Подберете 10-15 броя снимки от някое ваше интересно пътешествие в страната или чужбина и ги изпратете на geograf.bg заедно с кратко текстово описание – къде е било пътешествието, с какви емоции ви е заредило и какво сте научили.

Изпратете краткия текст и снимки във формат MS Office Word на email hello@geograf.bg. Вашият разказ трябва да бъде написан на кирилица и да не съдържа думи, изрази и внушения, които са ксенофобски, расистки или проява на друг тип дискриминация и негативно отношение. Ще получите обратна връзка от екипа на geograf.bg, когато материалът ви е публикуван в сайта.

Изпращайки ни вашия разказ със снимки, вие автоматично се съгласявате той да бъдат публикувани в geograf.bg.

Фотописите, публикувани в рамките на всяка една седмица от периода 17 март – 13 април 2014 г., участват за седмична награда, а в края на периода от всички публикувани фотописи специално жури ще избере най-добрия, който ще спечели и голямата награда.

Наградите са:

Фотопис на седмицата: определя се спрямо броя харесвания, които е събрал всеки публикуван фотопис в сайта geograf.bg; наградата за събралия най-много харесвания в съответната седмица е книга на пътешественическа тематика и специални изненади от екипа на сайта. Общият брой на наградите е 4, за съответно всяка една от четирите седмици, в които се провежда играта.

Голяма награда: вечеря за двама в ресторанта на известния шеф-готвач Ивайло Петков – Lazy. Победителят ще бъде определен от всички участници за месеца от тричленно жури в състав проф. Румен Пенин, доц. Георги Бърдаров и шеф Ивайло Петков.

С пълните правила за участие можете да се запознаете в geograf.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.