Интервю: THE BIG WHITE POWDER в Чепеларе

0
 

Сподели

Shares

THE BIG WHITE POWDER – Голямата бяла пудра се очаква да завладее Чепеларе между 18 и 25 март. Седемдневният ски, сноуборд и музикален фестивал в Родопите ще бъде безплатен за всички, а бялата пудра вече засипва склоновете. За това, какво е това бяло нещо, което предстои в Чепеларе, решихме да проверим от източника. Свързахме се е организаторите Том, Юли, Теди и Джон, за да ги засипем, не с пудра, а с въпроси и те услужливо ни отговориха. Ето какво разказаха за фестивала, който готвят:

THE BIG WHITE POWDER

Задава се нещо интересно в Чепеларе между 18 и 25 март – фестивалът THE BIG WHITE POWDER. Какво да очакваме от него?
Много забавление, много музика, страхотни състезания и много сняг!

Кой стои зад THE BIG WHITE POWDER?
Група приятели, развили се в различни сфери – Том Таф (музикален мениджър), Юлиан Грозданов и Теодора Пенчева (управляващи Трип Елементс – зелена и екстремна организация) и Джон Дейли (организатор на музикални събития).

THE BIG WHITE POWDER

Очаквате ли тълпи от хора от всички краища на света, които да дойдат да търсят този „BIG WHITE POWDER“ из Родопите? От къде очаквате да са повечето?
След като пудрата засипа Родопите и времето застана на наша страна, определено можем да кажем, че очакваме много хора да пристигнат в Чепеларе за фестивала. Основните посетители очакваме да са от България и Англия, като има и сериозен интерес в Румъния, Македония, Сърбия и Словакия.

Повече за THE BIG WHITE POWDER можете да научите от тук.

А защо точно Чепеларе?
Защото това е последното планинско градче, запазило красотата, чистотата и добронамереността на хората и при всичко това, не може да си представите колко хубава пудра има.

THE BIG WHITE POWDER

Да приготвяме ли ските и бордовете за 18-ти март?
О да, със сигурност! И колкото по-широки, толкова по-добре!

Чухме нещо и за снежен бар?
След дебюта миналата година на Чепелареадата снежният бар, който построихме на пистата, беше истинска атракция. За тази година изненадата е голяма, само ще ви кажем, че плановете се разрастнаха в продължение на година и се очертава този снежен бар да е почти 3 пъти по-голям от миналогодишния. Съветваме ви да дойдете и да го видите!

WHITE POWDER

А ще има ли WHITE POWDER в Родопите?
Видяхте ли прогнозата за времето? Според мен снегът се пазеше до сега, за да дойде време за The Big White Powder и да избухне с пълна сила!

Предвиждате силна музикална програма. Кои са имената, които очаквате да привлекат най-много хора в Чепеларе?
За фестивала в Чепеларе очакваме да пристигнат 18 DJ-и, 6 групи и 2 MC-та от България и Англия. Някои от най-интересните имена са любимата ни формация BRAZZ VILIDJ, както и CHRIS CRUIX, CHRIS NANOOK, EMMA CLAIR, DJ MILLIE, DJ VANKATA, DJ CREW ZION LIONZ и др.

BRAZZ VILIDJ
BRAZZ VILIDJ

Входът е свободен. Има ли ограничение за хората, които могат да се включат и трябва ли предварително записване или нещо подобно?
Фестивалът наистина е безплатен. Всички желаещи обаче трябва предварително да се регистрират и по този начин ще използват различните преференции, които са осигурени, благодарение на хората, подкрепили фестивала – намаления на картите за Чепеларе курорт, както и специални цени в различни хотели, ресторанти, барове и др. За тази година лимитът на посетителите е 1000 човека. Но при голям интерес сме готови да посрещнем и 2000. Ще се радвам да доближим тази цифрa. Регистрацията става бързо и лесно чрез уебсайта на феста thebigwhitepowder.com.

THE BIG WHITE POWDER

Предвиждате ли някаква организация за идващите от чужбина, както и логистика, настаняване за желаещите?
Създали сме условия за всички, било то идващи от чужбина или от България. В уебсайта ни thebigwhitepowder.com сме описали всичките най-добри оферти за акомодация и престой. Много местни хора ни подкрепиха и ни осигуриха супер изгодни цени за посетителите на фестивала.
Екипът ни е страхотен и се надяваме всичко да мине като по конец.

Има ли нещо за феста, което пазите в тайна, за да ни изненадате, приятно, надяваме се?
Изненадите всъщност са много. Като започнем от снежния бар, за който вече ви споменахме, през различни забави на пистата, градския площад и страхотния ни бар „Мечи кът“.
Можем да ви посъветваме едно от сърце: Не пропускайте да дойдете и да избухнете с нас на The Big White Powder!

The Big White Powder

Следете 360mag.bg за последни новини от The Big White Powder.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.