„Беър Грилс: Екстремно оцеляване, заснето на камера“ – Животни

0


Дата на събитието: 16.03.2014

Сподели

Shares

Беър Грилс

На 16 март, неделя, ще можем да видим пети епизод от новата поредица на Discovery Channel „Беър Грилс: Екстремно оцеляване, заснето на камера”.

Тази седмица темата е „Животни“, кандрите отново ще са спиращи дъха сцени, заснети на живо схватки между човека и животните.

„Ако има нещо, на което ме е научила работата ми то е да уважавам всичко, което може да те ухапе,” споделя Беър Грилс. В този епизод Беър ще ни представи удивителни клипове с хора, оцелели в битката между човека и звяра. Оцелелите включват американец, чиято глава се оказва в челюстите на алигатор, британец попада в клетка заедно с южно африкански лъв, който в последствие го напада. Жена е ухапана от гърмяща змия в Аризона. Ще видим истерията и отчаянието, причинени от бик на магистрала в Испания. Ще бъдем заедно със семейство, което е притиснато в колата си от стадо бабуни.

„Беър Грилс: Екстремно оцеляване, заснето на камера“ – Животни
16 март, неделя
От 21 ч.
Discovery Channel

Историите в този епизод включват:
Главата на американски боец с алигатори попада между челюстите на „партньора” му. Приятелите на мъжа се опитват да му помогнат докато черепът му започва да се пропуква в устата на влечугото.

Знаем, че маймунките се забавляват докато крадат храна от туристи в Япония. Но група агресивни бабуни се изправят пред Роналд и Кармелита Тойлингс, двойка холандци, който отиват на сафари в Южна Африка. Бабуните ги обират, отварят вратата на колата им и се качват на покрива й.

Лиън Блу се оказва на косъм от смъртта в страната на смъртта – Аризона, САЩ. Тогава диамантена черна гърмяща змия, най-смъртоносната от семейството на пепелянките, я ухапва по ръката докато оправя градината си. Приятелят й Крис я кара спешно в болницата. Докато ужасяващият оток се спуска нагоре по ръката й, времето й изтича. Лекарите чакат антиотровата да подейства. Вижте дали тя ще изгуби ръката, или живота си?

В Южна Юфрика, британският журналист Чарли Стармър-Смит се озовава в клетка, борейки се за живота си със разгневен лъв. Междувременно професионалният дресьор на лъвове Дейв Салмони разказва как любимият му лъв гневно го напада.

Двойка женени кръстосват шпаги с ядосан бивол по време на път в Южна Дакота, САЩ. Тяхното поведение обърква бивола, който ги взима за плячка. Случката води го катастрофални последствия.

Избягал боен бик се озовава на магистрала в Испания, но последвалата истерия превръща мястото в сцена от филм на ужасите.

И на края в Мексико, шофьорът Патрик Уолш се изправя лице в лице с най-големия враг на човека: голямата бяла акула. Той попада във води, обитаеми от акули, когато голяма бяла акула бута клетката му за акули, застрашавайки живота му.

Следете 360mag.bg, за да научите за следващите епизоди от поредицата – „Вода“ и „Природни сили“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.