„Беър Грилс: Екстремно оцеляване, заснето на камера“ – Пътища

0


Дата на събитието: 09.03.2014

Сподели

Shares

Беър Грилс

Четвърти епизод от новата поредица на Discovery Channel „Беър Грилс: Екстремно оцеляване, заснето на камера” е със заглавие „Пътища“, а темата са спиращи дъха екстремни ситуации на пътя.

В този епизод Беър Грилс представя клипове на екстремни оцеляващи по световните магистрали, които ще ни накарат да настръхнем. Шофьор попада във влакче на ужасите по време на път по магистралата на Мисури. Жена от Великобритания се оказва изблъскана от несъобразителен шофьор на камион на магистралата, когато ускорителят на колата й прекъсва. Пилот се опитва да приземи самолет на канадската магистрала 10. Заседнали сме с младо семейство в колата им по време на пясъчна буря. Ще видим как група мъже вадят мотоциклетист под горяща кола. Ще бъдем свидетели и на чудо на магистралата в Лос Анжелис.

„Беър Грилс: Екстремно оцеляване, заснето на камера“ – Пътища
9 март 2014
От 21 часа
Discovery Channel

Беър Грилс

Историите в този епизод включват:
Жена попада във влакче на ужасите докато пътува по междущатската магистрала на Мисури в САЩ, когато ускорителят на колата й прекъсва. Тя изживява 45-минутно ужасяващо мъчение зад волана, фучейки на пътя със скорост от 185 км/ч.

В Лос Анжелис, САЩ товарен камион се обръща на едната си страна, смазвайки кола под себе си. Шофьорът е затиснат под останките докато служителите на спешната помощ се опитват да го извадят преди да е станало твърде късно.

Уго Дерое, млад и неопитен пилот от Квебек, Канада, прави принудително кацане на натоварена магистрала, рискувайки на косъм своя живот и този на трима от своите приятели.

„Това е от онези неща, които ти взимат ума – кадри с хора в истински ситуации на живот и смърт, които живеят, за да разказват историите си.”

Кола попада на предния капак на цистерна на магистрала А1 в Англия и след това бива носена надолу по магистралата, падайки на едната си страна. Дали шофьорът на цистерната ще осъзнае на време какво да направи с колата, заклещена на бронята камиона му?

В Юта, САЩ мотоциклетист е изпаднал в безсъзнание след като е приклещен от горяща кола. Група непознати правят героичен опит да го спасят, доказвайки силата на човешката воля.

В друг американски щат – Финикс местната жителка Чармейн Кларк е в колата заедно с трите си малки деца, когато са погълнати от пясъчна буря. Бурята рязко намалява видимостта, оставяйки Чармейн и децата й на пътя при ужасяващите условия.

Следете 360mag.bg, за да научите за следващите епизоди от поредицата – „Животни“, „Вода“ и „Природни сили“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.