Безплатният фестивал THE BIG WHITE POWDER през март в Чепеларе

0
 

Сподели

Shares

В Чепеларе тази година за първи път ще се проведе THE BIG WHITE POWDER – безплатен, 7 дневен ски, сноуборд и музикален фестивал. Това ще се случи между 18 и 25 март в Чепеларе и района.

THE BIG WHITE POWDER
18-25 март 2014
Чепеларе
Вход свободен

THE BIG WHITE POWDER

Спортната част на THE BIG WHITE POWDER ще включва много традиционни и не толкова традиционни активности и състезания, които ще раздвижват и забавляват всички желаещи.

За музикалната част на фестивала ще се погрижат някои от популярните български и английски DJ–и, както и няколко групи и MC-та. Имена, които може би познавате са: Emma Clair, Chris Nanook, Sweeny, DJ Vankata, Chris Cruiks, DJ Millie, Darka, Ehidna, Gabana, Brazzvillidj, K Irie и много други, информация за които може да намерите на уебсайта thebigwhitepowder.com.

Достъпът до събитието ще бъде безплатен, но за целта първо трябва да се регистрирате на thebigwhitepowder.com, за да получите своята гривна, с която ще имате достъп до партитата, както и специална оферта за лифт картите, наемането на оборудване, настаняване.

Различните събития на фестивала ще бъдат разпределени на върха на писта Мечи Чал през деня, на чепеларския площад Олимпийски в следобедните часове и в най-големите чепеларски клубове през нощта.

THE BIG WHITE POWDER

Очаква се THE BIG WHITE POWDER да посрещне близо 2000 души, които ще могат да се забавляват активно, както през деня, така и през нощта. Те ще имат безплатен достъп до всички различни локации, обвързани със събитието.

Повече за THE BIG WHITE POWDER можете да научите от тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.