Новото шоу на Discovery Channel „Менхънт” – оцеляване в сафари

0


Дата на събитието: 02.02.2014

Сподели

Shares

Менхънт

На 2 март от 22:00 часа Discovery Channel дава старт на нова вълнуваща поредица – „Менхънт”. Тя беше представена на 26 февруари новата звезда на Discovery Channel Джоел Лабърт. Бившият морски тюлен беше гост на Discovery в София. Той посети столицата като част от международното турне на своето предаване „Менхънт”, изцяло нова продукция, представляваща екстремна версия на криеница.

„Менхънт” изправя Джоел срещу някои от най-елитните военни и проследяващи служби на трудно достъпен терен докато той се опитва да им се изплъзне в рамките на 48 часа. Премиерата на „Менхънт” ще нажежи ефира на Discovery Channel на 2 март от 22:00 часа. Поредицата улавя тръпката от преследването и страха от евентуално залавяне, в комбинация с изобретателността на Джоел Ламбърт.

Менхънт

Заедно с Виктория Дейвис, която оглавява офиса на Discovery в София, Джоел Ламбърт се присъдени към представители на българските медии и партньори на Discovery от региона на събитие, наподобяващо военна база под земята. Бившият морски пехотинец сподели приключенията си около заснемането на подобно динамично шоу в целия свят. Също така, Джоел показа интересни видеа „зад кадър” като сподели вълнуващи истории на неговия екип по време на всяко преследване „в кадър”.

„Менхънт” прави уникален обрат в жанра на оцеляването като изправя мъж със силен състезателен дух пред събития с неочакван край и много напрегнати ситуации.”, сподели Виктория Дейвис, директор „Дистрибуция и Търговско развитие” за Югоизточна Европа на Discovery Networks CEEMEA. „Самият факт, че Джоел се изправя срещу специални военни части, е достатъчно убедителен. Но наличието на сурови природни условия и много опасни диви животни, издига поредицата на друго ниво и я превръща в нещо, което ще се хареса на всичките жадни за адреналин зрители по света.”

Сериите на „Менхънт” са заснети на място на територията на САЩ, Полша, Южна Африка, Филипините, Панама и Южна Корея. Всеки епизод следва Джоел като той започва преследването с малко преднина от определена начална точка. Залозите са изключително високи, когато репутацията на Джоел и гордостта на преследващите го екипи са под въпрос.

Менхънт

За по-малко от два дни Джоел трябва да се добере до предварително зададена крайна точка, от която да бъде екстрадиран или рискува да бъде хванат. Той разполага само с минимални ресурси за оцеляване и трябва да намери всичко останало, от което има нужда по пътя си към целта.

Действието е заснето от две перспективи с камери, които въвличат зрителите в преследването на Джоел от специалните военни части. Бившият морски тюлен е експерт в бягството и укриването. Миналият опит на Джоел му позволява да забележи всеки скрит недостатък на звената, но бягството от високо специализираните военни части за проследяване и комбинацията от дехидратация, глад и природни стихии правят предизвикателството още по-голямо. Дали Джоел ще успее да се измъкне, или ще се превърне в жертва на преследвачите си?

Българските зрители могат да гледат първия епизод на „Менхънт” тази неделя, 2 март, от 22:00, само по Discovery Channel. Първият епизод ни отвежда в Южна Африка на уникално оцеляване в сафари.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.