Детски ски и сноуборд лагер Board Academy в Банско

0


Дата на събитието: 01.03.2014

Сподели

Shares

Board Academy

Board Academy – спортната академия, която открива ски и сноуборд таланти и им помага да се развиват, организира детски лагер в Банско. Малките скиори и бордисти ще могат да се обучават по последния сняг, който падна в Пирин, между 1 и 3-ти март, от събота до понеделник.

1-3 март 2014
Board Academy – детски ски и сноуборд лагер
Банско

Детският ски и сноуборд лагер на Board Academy в Банско съвсем няма да е своеобразно закриване на сезона. В края на март предстои дългоочакваната академия в Австрия. Тя ще започне на 29 март и по последни данни все още има две свободни места за нея.

Екипът на Board Academy вече е провел повече от 100 детски ски/сноуборд лагери. Той осигурява на децата незабравими преживявания, скъпи спомени и нови приятели.

Използвайки възможно най-пълноценно времето на ски пистата, лагерите на Bord Academy имат за цел да развият и да подобрят ски или сноуборд уменията на децата. Board Academy осигурява нужния транспорт, топлата стая за нощувка, богатата закуска, обяда на ски пистата и ароматната вечеря. Освен това, таксата включва индивидуална застраховка за всяко дете и лавинен курс, по време на който децата се запознават, не само с опасностите в планината, но и с правилата на ски пистата и евентуалните мерки, които трябва да се вземат. Зимните лагери са подходящи за начинещи скиори или сноубордисти и за напреднали. Свободното време около ските е изпълнено със занимателни игри, развлекателни вечери или пък с други спортове като плуване, тенис на маса и кънки на лед.

Повече за Board Academy детски ски и сноуборд лагери, които организират, можете да научите от тук.

Контакти: София, ул. Любен Каравелов 42-44,
email.boardacademy@gmail.com,
Facebook: Board-Academy
Те.: +359 884 948 057

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.