ПО СВЕТА И У НАС – музикален осведомителен бюлетин за мултикултуралисти

0


Дата на събитието: 28.02.2014

Сподели

Shares

ПО СВЕТА И У НАС – музикален осведомителен бюлетин

На 28 февруари, петък, по традиция както всеки последен петък от месеца, Global Vision Circle ще празнуват културното богатство и многообразие на планетата с коктейл от музика и образи от цялата Земя.

ПО СВЕТА И У НАС – музикален осведомителен бюлетин за мултикултуралисти
28 февруари
Начало 21 ч.
Neuberlin, ул. Султан тепе
Вход 5 лв.

Този път коктейлът „ПО СВЕТА И У НАС – музикален осведомителен бюлетин“ ще съдържа следните съставки:

Концерт на МИРОСЛАВ МОРСКИ (Джанго Зе) – един от вестителите на новия, световен музикален… ред или по скоро безредие. Между два свои престоя в Лондон той ще направи поредното си весело и сърцато музикално изявление.

– Уникална world beat/global beats селекция на четирима от диджеите на Global Vision Circle: Dancing Angel, Invoke, Kenan и Masta P6u. Става дума за горещ, автентичен и крайно танцувален микс на музика от Карибите, Азия, Европа, Африка и Америките, поднесен от ветераните в жанра.

Фотографско пътуване из смайващата природа на южноамериканския континент видяна през очите на Иван Панкев от Клуб на пътешественика в България. Важно е да отбележим, че събитието се радва на активната подкрепа на този клуб и това не е случайно, имайки предвид мултикултурността му.

И за да бъде съвсем ново и предизвикателното, мястото където ще можете да се осведомите международно с „ПО СВЕТА И У НАС – музикален осведомителен бюлетин“ е Нов Берлин – Neuberlin. Все пак Берлин може да се нарече мултикултурната столица на Европа.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.