Ветроходна флотилия Циклади на Вятър и Вода

0


Дата на събитието: 26.04.2014

Сподели

Shares

Вятър и Вода

Вятър и Вода стартираха сезона със силен ветроходен календар за 2014. Едно от интересните приключения, които са замислили през април, е осемдневната флотилия Циклади.

Очакват се много яхти, големи компании, регата, ветроходна академия с лекции по ветроходство на сушата и, разбира се, много практика на вода.

Флотилия Циклади
26 април – 3 май 2014
Егейско море

Поредицата гръцки островчета с бели сгради и синьо море, които си е набелязала флотилията за осемте дни плаване са Китнос, Миконос, Парос, Наксос.

Вятър и Вода

Ако до 23-ти февруари резервирате някое от ветроходните приключения на Вятър и Вода, към него ще получите и ваучер на стойност 100 лв. Той може да бъде подарък за любим човек, който да се възползва от него или да го задържите за себе си и да получите 100 лв. отстъпка за следващото си пътуване с „Вятър и Вода“. Повече за ваучера можете да научите от тук.

Флотилията ще бъде между 26 април и 3 май 2014 – по време на първомайските празници и включва само 3 работни дни (28-30-ти април). Тя ще стартира и приключи в Атина. Нощувките са 7 и ще бъдат в пристанища, на борда на яхтата.

Цикладите са голяма островна група в централния регион на Егейско море. Те са група от над 20 острова, от които 1/3 са по- малки. По-големите острови са известни световни курорти – Санторини (Тира), Миконос, Аморгос, Андрос, Иос, Милос, Наксос, Парос, Сифнос, Сирос, Тинос. Цикладите също са един от номите на Гърция.

Вятър и Вода

Повече за флотилия Циклади на Вятър и Вода можете да научите от тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.