Лозьо Димитров в Snow Park Borosport – видео

0
 

Сподели

Shares

Георги Керезов е заснел свежо видео на Лозьо Димитров в Snow Park Borosport. Фрийстайл спускането на Лозьо определно надъхва за каране.

Snow Park Borosport

Снежният парк на Боровец, където е заснето видеото, се намира на „ръкава” на писта „Попангелов” (бивша „Ястребец 2”) и е продължение на пилотния проект Borosport Funpark 2011.

Snow Park Borosport е с дължина 610 метра и има три нива на трудност. Изграден е с уреди на световно известната немска компания SCHEESTERN и има перфектно подготвени скокове и уникални елементи, включително джип линия, която е най-разнообразната линия с уреди за пързаляне, конструирана някога в България. В горната част на парка е про-линията, предназначена за най-опитните карачи. На нея са разположени огромен пръстен, рокит джъмп със сплит попивка и веднага след тях – гигантски 12-метров тейбъл топ скок.

Освен за „про-та“ като Лозьо, в Snow Park Borosport е помислено и за най-малките любители на фристайла. За тях е конструирано специално детско трасе, което притежава линия със скокове, състояща се от 1.5 метра тeйбъл топ и 3 метра тeйбъл топ скок. Втората линия на детското трасе предлага 3-метров бътър бокс, следван от 4-метров рейн бол бокс и ПВЦ за пързаляне.

Snow Park Borosport
Лозьо, заедно с Кирил Гъстев, Димирър Чокоев и Георги Пелтеков е част от екипа на Snow Park Borosport.

Боровец

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.