Новите ветроходни приключения на „Вятър и Вода“ очакват резервации

0


Дата на събитието: 23.02.2014

Сподели

Shares

Вятър и Вода

Зимата така и не идва по нашите ширини, някои хора извадиха колелата, моторите и еспадрилите си за катерене, а нашите приятели от „Вятър и Вода“ пък извадиха идеите си за новия ветроходен сезон.

Явно и през този година „Вятър и Вода“ ще останат верни на желанието си да ни предлагат разнообразни начини да се докоснем до ветроходството на достъпни цени. Нещо повече – за задаващите се морски приключения те предлагат специални, по-ниски цени, за да могат да ни виждат борда си по-често или пък, за да зарадваме любимите си хора с подарък и да споделим с тях пътешествието, за което смятаме да се запишем.

Предложението на „Вятър и Вода“ подтиква към спонтанност. Ако до 23-ти февруари се резервира някое от техните приключения, към него ще върви и ваучер на стойност 100 лв. Ваучерът може да бъде подарък за любим човек, който да се възползва от него или да го задържите за себе си и да получите 100 лв. отстъпка за следващото си пътуване с „Вятър и Вода“.

Условия на промоцията:

– Промоцията е в сила до 23 февруари или до изчерпване на ваучерите

– Промоцията важи само в случаите, когато резервирате продукт на стойност по-голяма от 199 Евро.

– Резервацията се счита за валидна след внасяне на депозит в размер на 30% от обявената цена на продукта в уебстраницата. Останалата част от сумата се внася до 20 работни дни преди датата на заминаване за пътувания извън България. За повече подробности вижте Общите условия

– Ваучерите могат да бъдат преотстъпвани на трети лица или да бъдат ползвани от вас самите

– Ако решите да задържите ваучера, можете да се възползвате от отстъпка за друг продукт (различен от този, за който правите резервация)

– Ваучерът може да бъде използван в рамките на предложенията на „Вятър и Вода“ за 2014 година

– Ваучерът не може да бъде използван за продукти описани в секция „край плажа” – плаване на яз. Искър или на Синеморец

Добър, ветроходен начин човек да предизвика спонтанността си до 23-ти февруари.

Повече информация за „Вятър и Вода“ можете да намерите на vetrohodstvo.com и във Facebook.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.