Беър Грилс с нова поредица „Екстремно оцеляване, заснето на камера“

0


Дата на събитието: 16.02.2014

Сподели

Shares

Discovery Channel

На 16 февруари, неделя, от 21 часа в ефира на Discovery Channel ни очакват смайващи сцени с реални хора, изправени пред екстремни ситуации, представени от експерта в тази област Беър Грилс.

„Беър Грилс: Екстремно оцеляване, заснето на камера”
16 февруари, неделя
21 часа
Discovery Channel

В изцяло новата, забавна, изпълнена с факти поредица „Беър Грилс: Екстремно оцеляване, заснето на камера” ще можем да видим най-главозамайващите кадри на страхотни бягства и преживявания на косъм от смъртта.

Discovery Channel

Оцеляващите, които Discovery Channel и Беър ни показват в поредицата са успели да заснемат екстремните си преживявания с камера. Беър Грилс е обиколил целия свят – от амазонската джунгла до полярните ледници. Там той вижда почти всичко и успява да оцелее във всички екстремни ситуации, в които природата го поставя. Затова, когато Беър е впечатлен от клип, показващ история за човешко оцеляване, можете да се досетите, че наистина ще видите нещо специално.

„Това е от онези неща, който ти взимат ума – кадри с хора в истински ситуации на живот и смърт, които живеят, за да разказват историите си.”

Дали това се дължи на светкавично мислене, на крайно състояние на нечовешка издръжливост или просто на чист късмет, Беър и експертите ще обяснят великите бягства във всички клипове като използват научно-популярни факти и графики.

Discovery Channel

Във всеки тематичен епизод ще чуем историите на оцелелите – ще видим неразтварящи се парашути, заплитащи се въжета за бънджи, нападения на слонове срещу движещи се автомобили. Епизодите носят заглавия на природни стихии, като – „Сняг“, „Въздух“, „Пътища“, „Вода“, „Природни сили“ и т.н.

Междувременно редица eксперти, сред които звездите на Discovery Channel Гари Хъмфри („С кола на края на света“) и Ед Чайна („Да продадеш колата си“) ще ни дадат съвети за оцеляване. Накрая Беър ще избере любимия си клип с най-невероятното екстремно оцеляване.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.