Зимни спортове и графити фест

0


Дата на събитието: 14.02.2014

Сподели

Shares

Air and Art

На 14 февруари във FunPark Пампорово ни очаква фестивалът Air and Art, обединяващ зимните екстремни спортове и графити изкуството, 2 в 1.

Air and Art
Зимни екстремни спортове + Графити
14 февруари, петък
Pamporovo FunPark

По време на фестивала Air and Art ще можем да видим интересно съчетание между фрийстайл ски и сноуборд и графити изкуство в категориите Биг Еър сешън и Графити джем фест.

Биг Еър сесията започва в 11 на Линия 1 в Pamporovo FunPark. Специално поканени професионални фрийстайл скиори и сноубордисти ще демонстрират уменията си на скоковете по трасето.

Graffiti jam феста започва в 10 ч. и е под наслов „Да освежим бетона“.

Фестивалът събира на едно място графитъри от национално и международно ниво. Артистите ще имат възможност да демонстрират уменията си на предварително подготвени за целта площи на територията на Pamporovo FunPark и ски зона Пампорово. Всеки участник ще има на разположение 5 часа, за да създаде своята творба. Стените за рисуване ще бъдат предварително разпределени между участниците. Екипът на Pamporovo FunPark ще предостави материали и съоръжения за създаването и изработката на графитите.

Air and Art ще бъде последван от мощно „Local Riders Party” vol.3 в PAMPI Apres Ski Bar със специалното участие на Mars Boy Dee, DJ ISP и DJ Nora Gold X.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.