Skyliners: Междубалонен слаклайн с елементи на бейсджъмп

0
 

Сподели

Shares

Две хайлайн ленти, опънати във въздуха межди 3 балона. Хора, готови за бейсджъмп, разхождащи се по клатещите си ленти. Хора падащи от хайлайн лентите! Откачени, кикотещи се френски клоуни с червени коси… Не, това не е сънят на някой екстремист прекалил с LSD, а част от най-новия филмов проект на Sebastien Montaz-Rosset, наречен Skyliners.

Филмът ще се появи през лятото и докато го очакваме, можем да се похилим на два по-стари проекта на Sebastien Montaz-Rosset – Petit Bus Rouge – летящият цирк на лудите клоуни и I Believe I can Fly.

Skyliners

Френският режисьор Sebastien Montaz-Rosset няма никакво формално обучение в киното. Той обаче се е обучил в планината. Себастиен е израснал във френските Алпи и е прекарал голяма част от живота си играейки и работейки в планината. Той започва да се занимава със ски, сноуборд и катерене още като дете. По-късно Sebastien става квалифициран планински водач и ски инструктор, което му позволява да споделя своята страст и ентусиазъм за планината и с други хора. Заснемането на клиенти разпалва неговия интерес към киното.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.