„Изопачена реалност“ – фрийрайд, фрийстайл сноуборд

0


Дата на събитието: 05.02.2014

Сподели

Shares

Първата прожекция за февруари от филмовия фестивал EZ FILMFEST отново се очертава силна. Заглавието е – „Изопачена реалност“ – фрийрайд и фрийстайл сноуборд филм от Австрия.

Изопачена реалност

EZ FILMFEST е целогодишен филмов и фотографски проект, посветен на екшън спортовете. В рамките на цялата 2014-та година зрителите в кино Одеон, София ще имат възможност да видят над 40 международни и български филма, изцяло посветени на екстремните-екшън спортове. В същото време, преди всяка прожекция, зрителите ще могат да се запознаят с произведения на български фотографи, посветили се на тези спортове. Допълнително в програмата на проекта се предвижда да бъдат провеждани и уъркшопи на различни тематики.

Изопачена реалност

Най-новият екшън сноуборд филм на Pirate Movie Production ще ни отведе на едно сюрреалистично пътуване, следвайки ударна група на едни от най-добрите европейски състезатели. Сред райдърите на филма са звезди като като Гиги Руф (Gigi Rüf), Марко Фичнър (Marco Feichtner), Кале Олсън (Kalle Ohlson), Елиас Елхарт (Elias Elhardt), Фредерик Евънсън (Fredrik Evensen), Сами Лутанен (Sami Luhtanen), Верни Сток (Werni Stock), Нилс Шак (Niels Schack) и Мартин Калиджола (Martin Kalijola).

След големия успех на предишния филм на Pirate Movie Production „Unique8“, целта на екипа е да постигне най-доброто качество на продукцията и да поднесе истински незабравимо сноуборд изживяване за голям екран. Заснет с дигитални камери, такива монтирани на кранове и релси, стедикамери и от хеликоптери, „Изопачена реланост“ ще ни предложи всичко, което пожелаем от един сноуборд филм.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.