3 години club MIXTAPE 5

0
 

Сподели

Shares

3 години club MIXTAPE 5

4-ти февруари е датата, на която club MIXTAE 5 празнува третия си рожден ден.

MIXTAE 5 клубът, в който вече 3 години се случват едни от най-интересните музикални събития в София. MIXTAE 5 е и място, в което можем да гледаме прожекциите на нахъсващи екстремни филми, премиери на български заглавия и да се забавляваме както подобава.

3-ти рожден ден на club MIXTAPE 5
4 февруари 2014, вторник
Начало в 20 ч.
club MIXTAPE 5, подлез Галерия до НДК

За 3 години в клуба вече са се случили повече от 610 музикални събития. Повече от 610, защото в тази цифра не влизат всички дни, в които Club MIXTAE 5 е бил домакин в заснемането на едни от най-популярните български музикални клипове и филми, място за провеждане на репетиции по актьорско майсторство и много други социални дейности.

Както подобава, club MIXTAE 5 ще отпразнува празника си на 4-ти февруари в компанията на своите приятели, колеги и фенове. Главна роля в музикалната почерпка към гостите ще бъдат бандите P.I.F., българските реге-посланици от Roots Rocket – Sen I, Zafaya и Jahmmi Youth, момчетата от Funky Miracle Live band и взривоопасните C4. Зад грамофоните ще се вихрят SAVA (Camp Sessions), JANA, BUMBOO и DIAMONDZ (Cool Kids). Освен обявените имена, в празничния ден ще има и солидна доза изненади.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.