Висящи палатки

3
 

Сподели

Shares

Да се разходиш по слаклайн и от него директно да легнеш в палатката – това вече е възможно. Tentsile са нови висящи палатки, които могат да се свържат със слаклайн и да се окачат между дървета.

Палатките приличат на детски къщички в дърветата. В тях можете да влизате и излизате и през тайна „врата“ в основата, пускайки въжена стълба надолу.

Нововъведението висящи палатки

Освен възможността за съчетаване със слаклайн, висящите палатки имат и други преимущества – с тях не можете да се оплачете, че не намирате равно място, че нещо под шалтето ви ръби или че има вероятност в спалния ви чувал да нахлуе някое горско чудовище.

Нововъведението висящи палатки

Нововъведението висящи палатки

Нововъведението висящи палатки

Сподели

Shares

3 КОМЕНТАРИ

  1. Видях, че вече и в България се предлага подобно нещо под името Въздушна палатка

  2. Искам да поръчам и да доставят в Лондон… Бихте ли дали линк?

  3. Хубаво е да представяте нова и интересна информация – поздравления за което. Не е хубаво да подвеждате обаче по-незапознатите с темата.
    На снимките ви има две принципно различни неща – едното наистина е палатка, опъната НАД слаклайни (поне три), докато другото си е просто по-комфортен хамак – провесен ПОД две въжета. И нямащ нищо общо с палатките, освен че предлага удобство за нощувка и почивка, като всички хамаци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.