Френското зимно вманиачаване – Les 2 Alpes

0
 

Сподели

Shares

Балканските Ски Маниаци ще се вихрят из Алпите в края на март. Поводът е „Френско вманиачаване–Les 2 Alpes“ – нискобюджетна ски и сноуборд екскурзия във Френските Алпи, която неформалната група организира.

Ники Маринов

Френският Les 2 Alpes е един от най-големите курорти в Европа. Той е за всички които обичат да се наслаждават на “вафлите” и добре обработените писти, за любителите на извънпистовото каране, както и за вечерните и apres ski забавления.

Това, което предлагат Ски Маниаци-те е едно пътуване до Френските Алпи с включен транспорт до там и обратно, седем нощувки в апартаменти с шест и осем легла в хотел Flocon D’Or и шест-дневна ски карта.

Николай Маринов

В 2 Alpes се намира Snowpark Les2Alpes – един от най-големите снежни паркове в Европа. Там има отделен парк за начинаещи, включващ от рейлове, боксове, кикъри до халфпип в подходящи размери. В частта за напреднали паркът е разделен на 3 части в зависимост от нивото на уменията на карачите. Там можете да утвърдите своите умения в различните скокове „big air”, kicker-и, halfpipe (с олимпийски размери), боксове, рейлове, snow and boarder-cross.

Повече за Ски Маниаци и 2 Alpes можете да научите от интервюто с Николай Маринов.

Любителите на екстремните и свободни спускания ще имат възможността да се насладят и на съседния La Grave – най-големият фрийрайд курорт в Европа.

Всичко това влиза в цената от 365 €.
Капаро: 200 €
Срок за капаро: 20.02.2014.
Местата са ограничени.

За подробна информация и записвания: +359 888 693 819, Николай Маринов

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.