Изследователите на EXPLORE BULGARIA

0
 

Сподели

Shares

EXPLORE BULGARIA

Мая Стоилова и Георги Палазов са двама от четиримата посланици на EXPLORE BULGARIA – Открий България. Те ще се отправят на пътешествие из страната, което ще можем да проследим през май и юни по National Geographic Channel. Мая и Георги са хора, чийто живот е посветен на спорта и любовта към българското.

Мая Стоилова

Мая Стоилова е уиндсърф и сноуборд инструктор. Зимата дава уроци по ски и сноуборд в Банско, а лятото по сърф в Лозенец. Почитател е на фрирайда и е републикански шампион през 2001, 2002, 2004 и 2005 година. През 2004 г. Мая става първа на международното състезание First Tracks Freeride – Сейнт Люк/Шандолин, Швейцария. Обича екстремните спортове, които вървят ръка за ръка с пътешествието, което кара Мая да се впусне в телевизионното приключение на любими я й документален канала.

Георги Палазов

Георги Палазов е плувец и старши преподавател в Технически университет-София от 2008 г. Той е най-бързият плувец в историята на България в стил бътерфлай и притежава всички рекорди в този стил при мъжете. Взима участие на Олимпиадите в Сидни-2000г., Атина-2004 г., Пекин-2008г., както и в много световни първенства. Георги е многократен републикански шампион и рекордьор на България. Притежава над 250 медала от наши и международни състезания. „EXPLORE BULGARIA е предложение, на което не можех да откажа! Не само защото е организиран от National Geographic Channel, но и защото обичам нивите емоции, приключения и екстремни изживявания. Надявам се това да е добър  тласък  за по-доброто  опознаване на забележителностите в България.“, споделя Георги Палазов.   

Повече за EXPLORE BULGARIA можете да научите от тук.

National Geographic Channel търси още двама приключенци–изследователи, които да се присъединят към екипа на EXPLORE BULGARIA. Всеки, които иска да участва, може да се регистрира до 20 февруари на explorebg.natgeotv.com. Кандидатите трябва да представят себе си чрез авторски снимки и мотивационно писмо, а ако искат, могат да споделят и любителски видео материал. Само за 5 дни кандидатите вече са близо 300.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.