EXPLORE BULGARIA търси откриватели

0


Дата на събитието: 20.02.2014

Сподели

Shares

EXPLORE BULGARIA

Еxplore Bulgaria е новият проект на National Geographic Channel–NGC. Той обединява телевизионния ефир и онлайн платформите на документалния канал и е разработен изцяло за българския пазар.

Шест епизода по 12 минути ще разкрият непознати, но интригуващи места в България.

И тук идва най-интересното: за проекта NGC търси сред зрителите двама души с откривателски дух и готови за приключения. Те ще се присъединят към Мая Стоилова и Георги Палазов – българи, чийто живот е посветен на спорта и любовта към българското и участват в проекта. Четиримата посланици на идеята „Explore BG“ (Открий България) ще се отправят на пътешествие, което ще можем да проследим през май и юни тази година.

От NGC посочват, че водещият принцип при подбора на дестинациите е те да са значими и да представляват впечатляващо постижение от древността. За достигането до локациите, е необходима специална екипировка или начин на предвижване като гмуркане, катерене, велосипед, лодка, парашут или оф-роyд шофиране.

Зрителите ще имат възможност да преоткрият България с плаване до Тюленовата пещера или с полет с балон над Перперикон.

Всеки, които иска да участва, може да се регистрира до 20 февруари на explorebg.natgeotv.com. Кандидатите трябва да представят себе си чрез авторски снимки и мотивационно писмо, а ако искат, могат да споделят и любителски видео материал. Само за 5 дни кандидатите вече са близо 300.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.