Ски Маниаци – България: балкански зимен колорит

0
 

Сподели

Shares

Ски Маниаци е неформална група на любителите на зимни спортове в България. Те са партньори на Асоциацията на любителите на зимни спортове в Сърбия.

Ники Маринов

Сдружението “Ски Маниаци” започва като сръбска неправителствена група с нестопанска цел, която бързо се разпространява из Балканите и от почти 7 години и България се вманиячава.

Интервю с Ники Маринов за балканските ски маниаци и полезна информация за карането в Алпите и на Балканите можете да намерите тук.

Целта на българските ски маниаци е масовото популяризиране на ски спорта в България и съседните страни. Всички членовете на асоциацията имат достъп до безплатно ски училище, ако искат да се научите да карате ски/борд. Друго преимущество на хората от клуба са достъпните цени за зимувания в големите ски курорти в Европа, социални контакти и разпространение на положителна енергия и настроение.

Членовете, които събира сдружението са повече от колоритни. По възраст, пол, ски и сноуборд умения, националност, религия. Маниаците обичат да казват за себе си, че са карачи по националност. Общото, което всички те споделят е едно – безкрайната любов към снега, планините и зимните спортове. Това е причината сдружението „Ski Maniacs“ да съществува, за да се популяризира ски и сноуборд спорта. За да могат членовете му да усвоят и усъвършенстват своите техники за каране на ски и сноуборд чрез безплатни обучения, провеждани само за членовете на сдружението, които все още не са овладели това умение. За своите членове сдружението организира престои в планините с най-добрите възможни условия.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.