Лекция по метеорология за екстремисти – сняг и вълни

0


Дата на събитието: 30.01.2014

Сподели

Shares

Лекция по метеорология за екстремисти – сняг и вълни

Ако искате да сте първи на недокоснатия сняг или в морето когато най-хубавите вълни се разбиват, този четвъртък ще има лекция точно като за вас. На 30 януари от 19 ч. в Bio Cafetto на ул.Лавале 19 в София ще можете да се просветите с Лекция по метеорология за екстремисти – сняг и вълни. На нея ще можете да научите повече за възможностите на weatheronline.co.uk, meteor.gov.tr и magicseaweed.com за прогнозиране на снеговалеж и вълнение.

30 януари, четвъртък
От 19 ч.
В Bio Cafetto (ул.Лавале 19)
Вход: 4 лв.
Местата са ограничени

Половината лекция ще бъде посветена на достъпните методи за прогнозиране на снеговалеж, а другата половина – за прогнозиране на вълни.

Идеята на този уводен курс е да даде възможност за предвиждане на тъй чакания снеговалеж или вълнение два-три дни преди природния феномен да посети любимата планина или плаж.

Внимание! Организаторите не носят отговорност, ако след този курс не ставате от компютрите с надеждата да намерите най-доброто място за каране.

Екстремен лектор ще бъде Васил Цанов, който има задълбочени математически, метеорологични и екстремни познания.

Местата са ограничени и затова е нужно предварително записване. Можете да го направите като изпратите email с вашите имена и телефон на djambas@gmail.com.

Подробности за „Метеорология за екстремисти – сняг и вълни“ можете да намерите във Facebook.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.