Партита за мултикултуралисти „По света и у нас“

0


Дата на събитието: 31.01.2014

Сподели

Shares

Партита за мултикултуралисти "По света и у нас"

Мултикултуралистите от Global Vision Circle, които тази година ще празнуват 10 годишнината от създаването на организацията си, са готови с пилотното издание на ново ежемесечно събитие с показателното заглавие „ПО СВЕТА И У НАС – музикален осведомителен бюлетин”.

„ПО СВЕТА И У НАС – музикален осведомителен бюлетин”
31 януари 2014
Начало 21.00 ч.
Вход 5 лв.
Бар BLOW, Раковска 125

Първият брой на събитието ще вдигне в небето новия бар BLOW „A Fly High Music Bar” (Раковска 125) и ще демонстрира на практика уникалната формула на събитието, което ще се провежда всеки последен петък от месеца.

WORLD MUSIC изпълнители на живо + максималната GLOBAL BEATS селекця представена от най-добрите диджеи в жанра + ежемесечно фотографско пътешествие „по света и у нас” + многобройна, шумна и приятелски настроена публика (събитието се организира със съдействието на Клуб на пътешестсвеника) = 12 незабравими музикално-визуално-танцувални ОКОЛОСВЕТСКИ ПЪТЕШЕСТВИЯ в годината.

Пилотното издание ще ни срещне под тътена на групата за африкански барабани FORE FOTE с Global Vision диджеите Africandro, Dancing Angel, Invoke и Olaija на фона на фотографското пътуване със снимките на Лора Василева из Сенегал и Камерун.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.