Вихрушка от гости на 15 години H.M.S.U.

0
 

Сподели

Shares

Вихрушка от гости на 15 години H.M.S.U.

Артисти от Англия, Италия, Словакия, Канада и Чехия ще подкрепят рождения ден на най-голямата басс организация.

Остават по-малко от 10 дни до едно от най-големите събития на българската дръм енд бейс сцена: 15 години H.M.S.U. Специално за случая момчетата от H.M.S.U. отново не си поплюват и са поканили в България водещи артисти от цял свят, от които цели пет ще ни посетят за първи път. Епичното събитие ще се проведе в столичния Парти Център 4КМ, като ексклузивно за случая ще работят и четирите зали. Всяка една от тях ще бъде обособена тематично, а някои от любимите световни брандове ще подкрепят празника.

 H.M.S.U.

В първата зала домакин ще бъде историческият бранд „World оf Drum and Bass“, който направи истински фурор по света през последните няколко години, а в България подкрепи някои от най-големите артисти като DJ Hype, Adam F, Pendulum, Shy FX, Mampi Swift, Bad Company и много други. Тази година специални гости ще бъдат The Prototypes – дуото, което се затвърди като марка за качествен и иновативен дръм енд бейс – доказателство за това са лейбълите, за които издават музика и ремиксите им за артисти като Ian Carey & Snoop Dog, Modestep, Avicii, Hadouken и други. Освен тях по желание на българската публика от Братислава пристига B-Complex – словакът, който през 2009г. издаде за Hospital Records мегахита Beautiful Lies (вторoто най-продавано дръм енд бейс парче според класацията на Beatport).

Повече за 15 години H.M.S.U. можете да научите от тук.

World of Drum and Bass не може да мине без основателя на бранда и собственик на Formation Records – DJ SS, който откри някои от легендарните имена в бранша (Nero, Twisted Individual, John B) и направи първото мащабно рейв събитие във Великобритания преди повече от 25 години.

 H.M.S.U.

Втората зала ще е не по-малко интересна. В нея ще се помещава брандът Therapy Sessions, синонимът за по-тежък дръм енд бейс. Гостите са отново подбрани чрез гласуване на българските фенове в предварително организирано от H.M.S.U. допитване. Изборът падна върху италианеца Maztek, който за няколко години се превърна в един от най-разнообразните продуценти. Продукцията му за лейбъли от Renegade Hardware до Hospital Records и фактът, че е официален продуцент на холандската хип-хоп група Dope D.O.D. говорят достатъчно. Освен него тъмната страна на дръм енд бейса ще ни представи и чехът Forbidden Society. Той е типичният представител на Therapy Sessions, а колаборациите му с артисти като Counterstrike, Current Value, Katharsys, Dub Elements и други говорят достатъчно за неговите талант и способности.

 H.M.S.U.

Изненадите не свършват дотук. За почитателите на джънгъл музиката ще има тематична зала със звучното име Junglist Massive, а гост в нея ще бъде DJ K от Канада. Едно от най-обичаните имена по света ще представи уникалния си сет от над 100 неиздавани парчета за първи път в България, а на отзвука, който предизвика участието му, би могъл да завиди всяко голямо име на сцената.

 H.M.S.U.

Празникът ще предложи още много български артисти, безплатна дневна програма и други изненади.

Събитието ще се проведе на 25 януари, като цената на билетите в момента е 20 лв. Поради засиления интерес количеството им е ограничено до 1500 броя с цел максимално удобство на посетителите.

 H.M.S.U.

Повече информация за събитието и гостите може да бъде намерена на facebook страницата на H.M.S.U.

За допълнителна информация:
H.M.S.U. PR Team
pr@hmsu.org

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.