2 години Wildberries в Central Snow Park Маймунарника

0


Дата на събитието: 18.01.2014

Сподели

Shares

2 години Wildberries в Central Snow Park Маймунарника

Боровинките Wildberries стават на 2 години и ще го отпразнуват подобаващо с уъркшоп, джем сешън, премиера и парти в Central Snow Park Маймунарника.

2 години Wildberries
Central Snow Park Маймунарника, Борисова градина
18 януари, събота
17 ч. – уъркшоп
18 ч. – Jam Session
19.30 ч. – прожекция на Berries Jam
Вход свободен!

Wildberries са момичетата, които се занимават с екстремни спортове и обичат активния начин на живот. Тяхната кауза е да вдъхновят „градските“ момичета да опитат нещо ново и да открият, че могат да се забавляват и развиват в различните спортове, не по-малко от момчетата.

Wildberries

За двете си години съществуване Wildberries проведоха над 30 уъркшопа по сноуборд, сърф, уейк, катерене, йога, брейк, лонгборд, маунтинбайк и други, в които участваха над 500 момичета. С това помогнаха на много от тях да изпитат нещо ново и вълнуващо и да открият своето ново призвание.

Боровинковото празненство ще се случи на 18 януари, събота с начало в 17 ч. с уъркшоп на конструкцията на парка – бокс и тръба. Уъркшопът е за фрийстайл и ще се учат трикове. Участниците трябва да имат достатъчен контрол върху дъската, за да стигнат безопасно до уреда. Протекцията е задължителна – минимум каска. Могат да участват неограничен брой момичета и няма нужда от предварително записване. Всички под 18 трябва да бъдат с придружител.

От 18 ч. пък ще започне Jam Session, в който ще могат да вземат участие всички момичета, които имат желание. Ще има три категории – най-добър трик, най-добро цялостно представяне и най-добро rookie, т.е. начинаещ. Разбира се, ще има и много награди.

Wildberries

Oт 19.30 ще бъде втората премиера на Berries Jam. Ще има две прожекции – една отвън на големия екран и една вътре в помещението на Маймунарника.

Повече за Berries Jam, вкл. трейлър, можете да намерите тук.

След това на ред ще бъде парти с диви танци.

Wildberries

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.